Обійми, солодкі поцілунки і розмови: Сергій Притула показав жінку, з якою хоче одружитися після перемоги

Відомий шоумен Сергій Притула по "вуха" закоханий у жінку з якою прожив у шлюбі вже 9 років. Їхні обійми та поцілунки з роками стали лише міцнішими та теплішими.

Політичний, громадський діяч, а також шоумен і телеведучий, який зміг отримати один із найбільших гонорарів на українському телебаченні, Сергій Притула, зізнався в коханні своїй дружині. Він зробив це через 9 років шлюбу, саме на дев’яту річницю існування їхнього подружнього життя. Теплі слова привітання і зізнання в коханні, Сергій Притула опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Шоумен зазначив, що у шлюбі найважливіше це ділити навпіл біль. І це не менш важливо, аніж ділитися радістю один із одним. У першу чергу, він вдячний своїй дружині, Катерині Сопельник, за те, що якби в житті їм не було складно, її долоні завжди “тактильно” чи незримо перебувають на його скронях. Ментальний стан здоров’я Сергія Притули тримається саме завдяки його дружині й дітям.

 

Неабияк телеведучий вдячний Катерині за чуйних та люблячих діточок. Щодо особистих відносин з дружиною він повідомив, що час дійсно впливає на романтичні стосунки. Але, з роками, їх обійми стали лише міцнішими, поцілунки солодшими, розмови тривалішими. Особливо, після довгих розлук.

За словами Сергія Притули, дев’ять років шлюбу є хорошим періодом часу, щоб озирнутися назад і подякувати одне одному за прожиті роки. Роки, які не є марними. Роки, які вони витратили один на одного, на спільне життя, а не життя окреме. Особливо, подякувати за все це Богу!

“Вірю, що після Перемоги, ти дотримаєш обіцянки і вийдеш за мене ще раз”, – звернувся до своєї дружини Катерини Сопельник, ведучий Сергія Притула.

Крім цього, він додав, що кохає свою дружину до “щему” в своєму серці і тамуючих подихів. І він дуже вдячний їй за ці дев’ять років спільного життя.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.