Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.

До розлучення Дзідзьо мало хто знав правду про його сімейне життя та оточення. Уся інформація почала іти до рук преси після того, як його колишня дружина вирішила дати ряд інтерв’ю. Тоді публіка змогла скласти своє враження і про те, яким зірка виявився у побуті.

Не дивлячись на це, Михайло продовжує дотримуватися лінії поведінки, яка не передбачає відвертість з аудиторією та розмежовує особисті справи і роботу.

І все ж таки, час від часу на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються матеріали, які можуть допомогти зрозуміти, який саме Михайло за кадром.

Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині

Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині

Зокрема, нещодавно він показав на акаунті, як відіграв концерт та провів час разом з близькою подругою.  У його стрічці з’явився свіжий кадр з псом у вишиванці. І хоча зірку почали вітати з поповненням в родині, так як сприйняли знімок за новину про появу у нього улюбленця, справжня володарка собаки пані Ірина одразу ж внесла ясність у ситуацію і підкреслила, що герой нашого матеріалу належить їй.

Михайло у свою чергу просто добре подружився з псом і вирішив зробити фото на пам’ять.

Ірина тим часом позичила у свого зіркового друга капелюх із пір’я і зробила декілька кадрів.

Публіка вже декілька років ламає голову та намагається зрозуміти, чи варто очікувати на повернення Дзідзьо на сцену. Михайло відмовився від даного амплуа через обставини в країні. Мовляв, такі композиції та веселощі не на часі. Але виконавець свою чергу зізнавався, що коли приїжджає до захисників та починає перед нами виступати, вони просять саме веселих пісень. Мовляв, трагедії їм вистачає і без оновленого репертуару Михайла. І хоча Дзідзьо не знімає нових кліпів та не записує пісень, перед публікою все ще виступає.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.