Не 2 варених яйця: дружина Остапчука показала, чим годує його на сніданок, коли в неї хороший настрій

Шоумену Володимиру Остапчуку щастить, як справжньому султану, коли в його вагітної дружини є дійсно хороший настрій. Тоді на сніданок у нього і сир, і смузі, і навіть шакшука.

Третя дружина відомого шоумена, ведучого і стендап-коміка Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, показала, чим годує його на сніданок, коли у неї дійсно є настрій. Як відомо, Катя нині вагітна і не завжди має сили та наснагу на шикарні сніданки. Про все це вона сама розповіла в stories в соцмережі Instagram.

За словами Катерини Остапчук, вчора зранку у неї був чудовий настрій, тому у її відомого чоловіка на сніданок було не лише два варених яйця. А був справжній стіл, який накривають прямо для справжнього султана. Насамперед, Володимира Остапчука у неділю на сніданок нагодували м’яким сиром, смузі, курагою, лохиною, медом, сиром фета і брі, помідорчиками чері та маринованими грибочками.

Ще пану Остапчуку подали на сніданок шакшуку, але це, напевно, був жарт і навіть трішки перебільшення. В Україні про цю страву мало хто знає. Оскільки це поширене блюдо в Тунісі, а ніяким чином не українська національна страва. Шакшуку готують з яєць, по смажених в соусі з помідорів, перцю чилі та цибулі. Звичайно, що таку страву можна подати і на сніданок, аби тільки Володимир Остапчук зміг то все посилити. До шакшуку спеції можна додавати за власним бажанням і смаковими якостями.

Дружина Володимира Остпчука показала, чим годує його на сніданок
Дружина Володимира Остпчука показала, чим годує його на сніданок

Отже, нині в сім’ї Володимира Остапчука все з крайності в крайність: то лише два яйця, то такий сніданок, що спробуй одразу все взяти і з’їсти. М’який сир подружня пара любить споживати у поєднанні з курагою та лохиною. Це безмежно корисно, смачно та натурально. Утім, сама Катерина Остапчук зазначає, що в їх родині про ГМО нічого не знають до обіду, а після — вони можуть їсти, що завгодно, навіть щось не дуже корисне. У всякому разі, Катя Остапчук говорить, як є, а не показує лише гарну картинку.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.