Були сімʼєю, але розійшлися, як в морі кораблі: Данилко розповів про жінку, з якою жив майже 10 років

Андрій Данилко розповів про особливу жінку в його житті, з якою він жив близько 10 років разом. Їхні узи були достатньо міцними, але дещо пішло не так.

Андрій Данилко відноситься до тих зірок, які щосили намагаються відділити публічне від особистого. І йому вдавалося це багато років. Можна сказати, що в період з дев’яностих до кінця двотисячних в нього не було особливих проблем з репутацією.

І це попри те, що на російському ринку він проживав абсолютно інші речі. Але навіть при серйозному ставлення до свого оточення, повністю відокремитися та ізолюватися у жодного артиста не виходить. А отже інформація рано чи пізно починає просочуватися до преси через людей, які переслідують власні інтереси.

Андрій Данилко розповів, як посварився з рідною сестрою

Інна Білоконь показала фото з смішною витівкою Андрія Данилка
Андрій Данилко розповів, як посварився з рідною сестрою

Так колись стало відомо про рідну сестру Андрія Галину. Вона займає особливу позицію в його біографії. Жінка старша за свого брата на 10 років, а народилася від іншого батька.

В якийсь момент її здоров’я погіршилося, а вона звинуватила рідного брата у злочині. Коли журналісти збіглися заради коментарів від сім’ї артиста, його матір повідомила, що старша спадкоємиця почувається недобре. Звинувачення виявилися хибними, але це назавжди поставило крест на його стосунках з рідною сестрою. Вони не спілкувалися багато років. І власне, їхні дороги перетнулися лише після смерті матері. Заради неї брат та сестра вирішили хоча б не перебувати у конфлікті.

На даний момент вони не близькі. Але вони змогли забути старі образи та рухатися далі. Як розповідала покійна матір Андрія Данилка, Галині було непросто в дитинстві, і тому вона ставилася до своєї дочки поблажливо.

Андрій Данилко вже рано вилетів з гнізда, ще з юності зацікавився сценою та почав її підкорювати, і майже не знаходився вдома. Догляд за матір’ю також організовувала Галина. Андрій Данилко в свою чергу часто приїжджав в гості як додому, так і в будинок, куди згодом переїхала його мама.

Односельчани навіть говорили, що нібито у зірки є діти — двоє синів. Але так само деякі з жителів запевняли, що все це вигадки, і ніяких спадкоємців у артиста немає.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.