Перше кохання, перший скандал та виліт одразу двох кулінарів: Ектор не пожалів учасників “МастерШеф-14”

Іноді учасники "МастерШеф" думають, що не повністю провальна страва здатна залишити їх на проєкті. Але Ектор продемонстрував, що в будь-який момент він готовий розпрощатися навіть з усіма учасниками.

Нові випуски “МастерШеф” дають привід задуматися, а що буде у 15 сезоні проєкту. Невже учасники почнуть сваритися ще на кастингу? На “МастерШеф-14” бурхливі суперечки почалися ще під час першого конкурсу, а після його завершення все переросло в справжнісінький скандал.

Розпочався новий сезон на Андріївському узвозі. Вперше за останні 5 років головне кулінарне шоу країни знову повернулося на вулиці столиці, щоб потішити киян та гостей смачними стравами. Але повернувся “МастерШеф” не лише для цього, а з важливою метою — збір коштів.

З таким проханням до авторів проєкту звернувся Віктор Перехрест — колись учасник 4 сезону та битви сезонів, а сьогодні — хоробрий захисник, який сам пішов боронити Україну після 24 лютого. Конкурс дозволив зібрати понад 110 тисяч гривень усього за декілька годин, а після його завершення один з учасників — Данило Щербаков — особисто передав коштів на ще один дрон для Віктора та його побратимів.

Перший за 5 років виїзний випуск МастерШеф на Андріївському узвозі. Джерело: телеканал СТБ
Перший за 5 років виїзний випуск МастерШеф на Андріївському узвозі. Джерело: телеканал СТБ

З благородною метою кулінари впоралися. А ось з особистими стосунками — ні. Сварки почалися ще під час приготування. Після повернення до готелю вони лише збільшилися, а деякі кулінари почали за спинами одне одного обговорювати процес майбутнього голосування. До останнього не було зрозуміло, хто ж саме одягне чорні фартухи. А ось напруга між деякими кулінарами була помітною.

Зрештою білі довелося зняти Олександру Глазову — чоловіку блогерки та учасниці 11 сезону Даші Євтух — та Антону Бондару. Пізніше до них приєдналися ще 4 людей. На битві їм потрібно було приготувати смачну дієтичну страву. Інших обмежень не накладалося. Єдиним ускладненням були рюкзаки, в яких за кожну позицію, взяту із продуктової чи девайсної, додавався 1 кг ваги. А це понад 10-15 кг, які потрібно було носити з собою протягом усього конкурсу.

Учасники першої битви чорних МастерШеф-14. Джерело: телеканал СТБ
Учасники першої битви чорних МастерШеф-14. Джерело: телеканал СТБ

Достойно впоратися з викликом зміг тільки Влад Степанов. За хлопця дуже пораділа інша учасниця — його кохана Марія Петришин. Принаймні вона себе так називає, а ось чи знає кулінар, що він вже знайшов на проєкті взаємну любов, відповісти складно. Сам Влад був поруч з Марією малоемоційним.

Ще 3 людей показала дуже посередній результат і ледве залишилися на проєкті. Але Ектор зазначив, що якщо аналогічна ситуація повториться наступного разу, то він без сумніву відправить додому навіть всіх учасників битви. Причому суддя одразу довів, що його слова — не порожній звук, оскільки після перших чорних проєкт покинули одразу двоє кулінарів: Антон Бондар та Анна Буховська.

Антон Бондар та Анна Буховська — перші кулінари, які відправилися додому у 14 сезоні. Джерело: телеканал СТБ
Антон Бондар та Анна Буховська — перші кулінари, які відправилися додому у 14 сезоні. Джерело: телеканал СТБ

Особливо прикро, що випробування не змогла пройти дівчина, адже вона працює нутриціологом та розуміється на здоровому харчуванні. Але надмірне переживання на конкурсі не дозволило їй показати гідний результат.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?