36-річна Леся Нікітюк рушила на відпочинок не одна: з ведучою Рафік, з яким вона роками ділить квартиру

Популярна телеведуча України Леся Нікітюк поселилася в номері з виглядом на море. Зірка та її відомий усім песик Рафік матимуть лакшері відпочинок у Одесі.

В Україні популярна ведуча Леся Нікітюк залишила все і відправилася на відпочинок до моря. Замість закордону вона обрала “перлину Чорного моря” — Одесу. У подорож зірка відправилася не сама, а зі своїм улюбленим песиком Рафіком. Світлини в stories у соцмережі Instagram Лесі Нікітюк починаються з найцікавішого і найсмішнішого — це те, як її пес Рафік їде в автомобілі і з вікна захопливо розглядає вулиці Одеси. Схоже на якесь кіно, ніби у подорож поїхала не сама телеведуча, а суто її пес. Або, що ця поїздка — це взагалі відпустка для Рафіка, а не для неї.

Після того, як песик вдосталь побачив і насолодився Одесою, Леся Нікітюк посилилася в шикарному готелі на самому березі моря. Все, як потрібно, перша лінія! Більше того, ведуча обрала номер прямо з видом і виходом до моря. А тому її світлини в Instagram виглядають так, ніби вона десь закордоном у одному з пентхаусів Каліфорнії. Відсвяткувати початок свого шикарного відпочинку ведуча вирішила з парочки бокалів міцненького напою. Один для себе, інший — для песика. А якщо той не захоче, значить, Лесі дістанеться цілих два!

Ведуча шоу "Хто зверху" Леся Нікітюк показала з ким поїхала відпочивати
Ведуча шоу Хто зверху Леся Нікітюк показала з ким поїхала відпочивати

Міцний напій зірка попивала в лобі сидячи в кріслі і дивлячись на море. Насолоджуватися видом, повітрям і “запахом” моря прямо з номеру можна і лежачи на зручному кріслі-дивані з натуральної шкіри. Дизайнером цього готелю було все продумано до дрібниць. Комплекс будувався явно не під стиль і смак того, як звикли “наші люди”. Інтер’єр більше нагадує щось до закордонного і більше до американського, каліфорнійського стилю.

Ведуча шоу "Хто зверху" Леся Нікітюк показала з ким поїхала відпочивати
Ведуча шоу Хто зверху Леся Нікітюк показала з ким поїхала відпочивати

За словами Лесі Нікітюк, раніше вона не була в цьому готелі, але їй часто радили його. Її дуже привітно зустріли, песику подарували подарунок, їй листівки (як це було модно колись), а на дзеркалі в її номері зробили надпис: “Найкращий світанок о 06:28”. А для песика в номер навіть придбали і поставили мисочки для води та їжі. Під час відпочинку Леся Нікітюк єдиним, чим буде займатися, не забувати вигулювати свого песика.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?