36-річна Леся Нікітюк засвітилася на ринку не сама: на Привозі була справжня сцена – “Що ви починаєте мені?”

Популярна ведуча Леся Нікітюк, яка завжди підіймає всім настрій, показала, як і що купила на ринку в Одесі. Зірка відвідала одеситку, яка вже стала легендою.

Одна з найпозитивніших телеведучих України Леся Нікітюк, яка нині продовжує вести програму “Хто зверху”, пішла на шопінг на Привіз. Це величезний продовольчий ринок, який знаходиться в історичному центрі Одеси. Як це було зірка показала у своїй stories в соцмережі Instagram.

Ведуча Леся Нікітюк відправилася до однієї з найпростіших і колоритних “лавок” в Одесі, яка називається “У Світулі”. Тут продаються морепродукти на будь-який смак і різні смаколики. Та і сама “Світуля”, тобто продавчиня, ще той “смаколик”. Дуже яскрава, гарна жінка, одеситка, допоможе кожному, хто до неї прийде, купити все необхідне і найсмачніше. Найважливіше у Привозі не сам шопінг, хоча це теж важливо, а відчути справжній місцевий колорит Одеси! Почути місцеві діалекти від самих одеситів, насолодитися їжею з моря, а ще отримати купу позитивних емоцій.

Ведуча "Хто зверху" Леся Нікітюк показала, як скупилася на ринку в Одесі
Ведуча Хто зверху Леся Нікітюк показала, як скупилася на ринку в Одесі

Як відомо у невеличку подорож до Одеси Леся Нікітюк відправилася разом із своїм песиком Рафіком. Вони поселилися в крутому готелі. У ньому номери виходять на самісіньке море. Звідти можна насолоджуватися гарними краєвидами Чорного моря, заходами сонця і світанками, але справжньої колоритної Одеси там не видно. Напевно тому, телеведуча і відправилася на Привіз.

У легендарної жінки на ринку в Одесі Леся Нікітюк купила смаколики з форелі, камбали і тунця. Їх вона взяла кілька штук. Ведучій продавчиня подарувала коробку шоколадних цукерок “Сонячний віночок”. Ще гуляючи ринком зірка придбала помідори, сир та тюльку. Все це їй загорнули в целофанові пакети, щоб вона могла донести покупки до готелю. Згодом ведуча показала, яким саме чином їй смакується все те, що вона придбала.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?