Ольга Мартиновська розповіла про любов, якої вона зреклася і сильно пошкодувала: “Бігти за вітром хотіла”

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла про любов, якої вона зреклася, але не змогла відпустити. Про кого зірка згадує роками і ніяк не забуває.

Ольга Мартиновська працює на телебаченні більше 10 років. Безумовно, вона прекрасно реалізувалася як шеф-кухар, телевізійник, медійна особистість. Кількість її підписників та фанатів постійно збільшується, книгу купляють, журналісти беруть в неї інтерв’ю, завжди є можливість не тільки заробити, але і привернути увагу публіки до актуальних проблем і допомогти тим, хто в цьому має потребу.

Оточення також змінилося: Ольга постійно знаходиться серед знаменитостей та впливових особистостей. Зірка реалізувалася так само і як матір: в неї зростає прекрасна дівчинка Віра, яка зараз проходить етап, коли усьому необхідно вчитися, що часом може бути непросто для дитини.

Ольга Мартиновська розповіла, про що шкодує найбільше у житті

Володимир Ярославський поцілував Ольгу Мартиновську в губи
Ольга Мартиновська розповіла, про що шкодує найбільше у житті

У зв’язку з цим Ольга опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про свою любов та захоплення, яке вона зрадила, і про що потім сильно шкодувала. Виявляється, колись зірка вчилася грати на фортепіано, досягла певного рівня, але потім так мріяла про свободу та активність, що загубила цей талант.

Врешті-решт, вона почала згадувати свого дідуся, який напряму пов’язаний з образом фортепіано для неї, а також ті неймовірні відчуття, які дарує гра.

Зірка визнала, що дуже хотілаб повернутися до музики, але навички вона втратила. Хіба що, любов до інструменту в серці не тільки змогла зберегти, попри певні протиріччя у бажаннях, але навіть зростити.

Допис вона супроводила неймовірно красивими відео, яке було зняте на природі. Як висновок, Ольга порадила вчитися, і вчитися багато, адже усе це надалі допомагає по життю, і не тільки у професійному полі. Як виявилося, деякі речі необхідно залишити для душі.

Схожі статті

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.