Злата Огнєвіч спробувала сон, як у Майкла Джексона: співачка поділилася враженнями від барокамери

Співачка Злата Огнєвіч почала спати, як американський король поп-музики Майкл Джексон. Що це за сон і чи можуть так спати всі українці, з'ясовувало видання "Сенсація".

В Україні відома співачка Злата Огнєвіч вирішила спробувати спати так, як це колись робив американський король поп-музики Майкл Джексон. Виявляється, що це можна зробити навіть будучи в Україні. Для цього потрібно скористатися барокамерою. Це саме і зробила Злата Огнєвіч. Про свій досвід сну в такій камері вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, після того, як вона практично не спала три доби через свій напружений графік, дана барокамера стала для неї справжнім спасінням. Насамперед тому, що напруженість графіку продовжується і в неї просто немає можливості й часу для тривалого відпочинку. Година сну в барокамері прирівнюється до восьми годин звичайного відпочинку. Ця камера є безпечною і має спеціально облаштовану систему з подачею кисню.

Злата Огнєвіч переконана, що здоровий сон вночі нічого не замінить. Утім, якщо є люди в яких такий же насичений графік роботи і життя, як у неї, то просто немає іншого виходу, як шукати і пробувати альтернативні варіанти для відновлення свого організму. Співачка також розповіла, що таким методом користувався і легендарний Майкл Джексон.

“Він вірив, що це його врятує від смерті і сподівався, що завдяки цьому буде дуже довго жити”, – повідомила співачка.

 

Злата Огнєвіч розповіла, що спробувала сон короля поп-музики Майкла Джексона
Злата Огнєвіч розповіла, що спробувала сон короля поп-музики Майкла Джексона

Після того, як сьогодні Злата Огнєвіч по спала одну годину в цій барокамері вона зрозуміла, що просто відпочила. Але не може стверджувати, що відчула якісь прямо кардинальні зміни в своєму організмі. Просто відпочила і почуває себе добре. Особливо після трьох безсонних ночей.

Раніше співачка вже розповідала пресі про те, що життя артистів дуже важке, адже в них практично немає вихідних. Дні для відпочинку можуть бути лише в тому випадку, якщо зірка сама скасовує зйомки і участь в різноманітних заходах. Говорить, що все, що от саме сьогодні нікуди не поїде і нічого робити не буде. Лише в цьому випадку артист може зробити і отримати для себе вихідний. В іншому випадку змушений працювати і ще раз працювати.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?