42-річна Ольга Фреймут розповіла про те, чим вона володіє в Києві: це справа за покликанням, а не кар’єра

Телеведуча Ольга Фреймут зізналася, що її кар'єра не співпадає з її покликанням. Вона розповіла, яка справа дійсно підходить її душі та серцю.

Українська телеведуча, журналістка, письменниця та відома всім “Ревізорка” Ольга Фреймут уже має в Києві своє власне видавництво “Snowdrop publishing”. На сторінці цього закладу вказано та добре виділено наступний текст: “Видавництво Ольги Фреймут”. Щодо наявності свого видавництва телеведуча говорить, що це справа за покликанням. Вона підкреслює, що в житті буває так, що карʼєра і покликання не завжди співпадають. Про все це сама Ольга Фреймут повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, якщо людина згадує і думає про дитинство, чого хотілося тоді, це говорить саме про поклик людини. Це не особиста думка Ольги Фреймут. Це вона процитувала думку американського модельєра і дизайнера одягу Вірджила Абло. Про свої покликання Ользі Фреймут уже заявили її маленькі діти. Насамперед, її донечка Злата любить заплющувати очі і придумувати хореографічні постановки. Ще одна її донечка, Євдокія, уже в два роки говорила, що хоче “лікувати серця дельфінам”.

На думку зірки, лікувати серця дельфінам абсолютно не прибуткова справа, але дуже романтична. А син Ольги Фреймут працює над створенням індивідуальних крил. Підписники зірки одразу почали згадувати, ким вони хотіли бути в дитинстві і задумалися над своїм особистим призначенням у житті. Серед читачів Ольги Фреймут є лікарі, пілоти, архітектори, дизайнери, актори і адвокати. Надзвичайно різноманітну аудиторію має зірка.

“З того, що пам’ятаю – мріяла бути адвокатом, але поки працюю викладачем і проектним менеджером, гостре відчуття забезпечувати повсюдно справедливості ще досі проскакує”, – повідомила одна з фанаток знаменитості.

Всі колись хотіли бути кимось у дитинстві, але в багатьох усе склалося зовсім по-іншому.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?