Такі діти виростають або чемпіонами, або геніями: Мартиновська розповіла, як готує дочку до реального життя

Водити донечку у басейн відома суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська почала ще з 6 місяців. Нині дитині вже 8 років і вона відвідує одразу ж 6 різних гуртків.

У відомої української шеф-кухарки та судді проєкту “МастерШеф” Ольги Мартиновської донечка Віра одразу ж ходить на шість гуртків. Імовірніше всього, що у зв’язку з цим у дитини практично немає вільного часу. Про це сама шеф-кухар розповіла в своїй stories в соцмережі Instagram.

За її словами, вона ні в чому не відмовляє своїй донечці, дуже сильно її любить, а ще хоче, щоб вона знала і вміла в цьому житті якомога більше. Тому Віра має дуже мало часу на нудьгу. Ольга Мартиновська підкреслила, що останніми словами про нудьгу, вона просто виправдовує себе, як мама. Нині Віра займається танцями, тенісом, плаванням, вчиться їздити на роликах. А ще вивчає англійську та французьку мови. На кожен із цих гуртків і занять дитина ходить по 2-3 рази на тиждень. Ось такий графік у доньки відомої кулінарної телезірки. Вірі явно не легко.

Також вчора зірка повідомляла, що вона вмовляла донечку вчити іноземні мови, адже це так необхідно в житті. Але Віра не завжди хоче це робити. Ольга Мартиновська весь свій час проводить з донечкою. Те, як сильно вона її любить і робить для неї просто все, помітно одразу. Суддя “МастерШеф” вважає, що вивчати англійську мову це дуже важливо і є просто необхідною справою у нашому житті.

“Дуже класно в житті вміти володіти різноманітними навичками”, – підкреслює зірка.

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська розповіла, чому її дочка відвідує 6 гуртків
Суддя МастерШеф Ольга Мартиновська розповіла, чому її дочка відвідує 6 гуртків

Також вона зазначає, що все це досить така системна робота. Потрібно бути дисциплінованим, витриманим і уважним. Саме ці навички, здобуті ще з самого дитинства, готують нас до дорослого життя. Якщо людина хоче, щоб у неї було цікаве вжиття необхідно якомога більше вчитися.

Крім цього, вона додає, що Віра почала плавати в басейні ще з шести місяців. Це дуже необхідно та корисно для м’язів, дихання, шкіри та серцево-судинної системи. І тому Ольга Мартиновська вважає, що не батьківський егоїзм, а піклування.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?