Христина Соловій зізналася, чому була вимушена відпустити дорогого їй чоловіка: і Вакарчук більше не поруч

Христина Соловій зізналася, чому була вимушена відпустити дорогого їй чоловіка. І Святослав Вакарчук більше не поруч, і Сергій Жадан вже не підтримає.

Відома українська співачка Христина Соловій підкорює вітчизняну сцену більше 10 років. За цей час вона встигла закохати в себе безліч слухачів, і навіть деяким з них розбити серце. Адже останнім часом артистка все частіше потрапляє у різного роду скандали. Втім, кожен з них зустрічає з гордо піднятою головою та готовністю пояснити свою позицію та вислови.

Христина Соловій розповіла, що її брат пішов захищати Україну

31-річна Христина Солова зізналася, у скільки років вона стала жінкою
Христина Соловій розповіла, що її брат пішов захищати Україну

Зокрема, багато користувачів не погоджувалися з думкою Христини щодо виконавців, які довго виступали російською мовою, а також уникала участі у становленні суто української культури. Сама співачка усі ці 2 з половиною роки активно брала участь і у благодійних ініціативах, і намагалася підняти дух своїй публіці, і нагадувала світу про те що відбувається.

Окрім того, нещодавно стало відомо про ще один непростий крок, який зробила сім’я Христини. Зірка розповіла в мережі, що тепер виступатиме без свого брата-музиканта – Євген вирішив поповнити лави захисників.

“Кожен концерт для мене – особливий. Але перший, який я гратиму без участі мого брата Євгена. Він зробив свій вибір – захищати Україну і вже приєднався до Сил оборони. З гордістю підтримую його і пишаюся”, – зазначила Соловій у публікації.

Нагадуємо, що цього року Христина Соловій офіційно розірвала контракт зі своїм продюсером Святославом Вакарчуком. Тепер їхні дороги повністю розійшлися. Але співачка залишилася пов’язаною з музикантом іншими узами. Виявляється, вона заборгувала йому велику суму грошей, яку планує протягом наступних декількох років повернути. Зірка підкреслила, що між нами немає конфлікту на фінансовому ґрунті.

З Вакарчуком вони майже не спілкуються, і так само із Сергієм Жаданом, співпраця з яким ще минулого року принесла Христині ще більшу славу.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?