41-річний Амадор Лопес вперше зізнався, як отримав українське громадянство: “Вони допомогли мені”

41-річний хореограф з Венесуели Амадор Лопес вперше зізнався, як отримав українське громадянство. Чоловік більше 10 років намагався це зробити, і довелося нелегко.

Амадор Лопес — доволі відомий в Україні хореограф венесуельського походження, який дуже полюбився публіці за своє м’яке серце, доброзичливість, вміння налагоджувати взаємини з батьками, тощо. В нього прекрасні стосунки із українськими акторами, і з виконавцями, і здається, що така людина просто не може не жити собі ворогів.

Поки Ектор Хіменес-Браво ділився своїми думками на рахунок того, чи варто йому шкодувати, що він обрав будувати бізнес в Україні, одразу заявив про те, що він отримав паспорт цієї країни, а отже цілком та повністю їй належить, ні про що не шкодує і буде робити все що від нього залежить, аби допомогти побороти ворога.

Це надихнула багатьох глядачів, адже навіть ті, хто народився в Україні не завжди проявляли таку принциповість. Окрім того, Амадор не з чуток знає, що таке – бачити, як твоя Батьківщина руйнується.

Амадор Лопес розповів, як отримав українське громадянство

Омріяний український паспорт Амадора Лопеса

Нещодавно хореограф дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому вперше відповів, чи довелось йому щось робити для того, аби отримати омріяний документ. Адже боровся він за статус громадянина дуже довго.

“Говорили 15 тисяч доларів, але для тебе можемо і за 10. Але ні! Тому що я українець, я люблю цю країну і я стільки хочу зробити, я стільки вже роблю, щоб бути гідним громадянином України. Це була дуже складна схема, але в підсумку я зміг достукатися”

Нагадуємо, що ці 2 роки Амадор Лопес брав активну участь у різних благодійних ініціативах, виступав з українськими акторами та виконавцями та збирав кошти для захисників. З України він виїжджав лише разом з творчим колективом, і швидко повертався назад.

Окрім того, в інтерв’ю він розповів про величезну суму боргу, яку на даний момент немає, і яку досі доплачує. Поки що зірці не вдається закрити дане питання.

Схожі статті

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.

“Зводять з розуму”: шеф-кухар Євген Клопотенко пояснив, чому вирішив прийти на ринок та понюхати людей

Для чого ви ходите на ринки? Тільки не кажіть, що за покупкою продуктів. От шеф-кухар Євген Клопотенко відвідує їх, щоб понюхати людей. Але він пояснив таке своє нестандартне хобі.

Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце: Холостяку скаже “прощавай”?

Відомий український ведучий та зірка каналу СТБ Григорій Решетнік захотів змінити професію і зізнався, куди веде його серце. Невже кар'єрі настав кінець?