“Сумний осад”: 34-річна Надя Дорофєєва показала весільні фото з Мішею Кацуріним та розповіла про розлучення

У будь-яких стосунках трапляються складні моменти. Іноді вони призводять до розлучення. У цьому на власному досвіді переконалася Надя Дорофєєва з Дантесом. Та невже з Кацуріним все повторилося?

Розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса для багатьох стало несподіванкою. Ще більше люди здивувалися, коли дізналися, що стосунки розірвали також їхні друзі Кацуріни, а Міша ще й став новим чоловіком співачки. Тоді у мережі вирувало багато чуток, припущень та навіть звинувачень. Багато з них “летіли” саме в сторону Наді. Але зовсім даремно.

Насправді ж між нею та Володимиром просто більше не залишилося почуттів. Вони прагнули все налагодити, але ремонтувати доводилося не тільки вщент зламане, а вже неіснуюче. І це нормально, коли люди припинять кохати одне одного і знаходять нових партнерів. Але невже ситуація повторилася з Мішею, якщо Надя розповіла про одну зі сварок між ними?

На щастя, одна з найпрекрасніших пар в українському шоубізнесі залишається разом. Ніяких суперечок чи непорозумінь між ними не буває. А сварки трапляються між усіма. Важливо, що вони дають парі, чи зміцнюють вони її. Пару Міші та Наді одна зі сварок не просто зміцнила, а також подарувала одну з пісень, яку фанати почують в новому альбомі Дорофєєвої.

Вона створилася у той момент, коли після сварки після повернення додому пара “взяла паузу” та розійшлася по різних кімнатах, щоб охолонути. У той момент Надя почула, як Міша почав писати куплет, граючи на класичний американській гітарі 1955 року випуску, подарованій парі другом на весілля. Кацурін грав, а потім прийшов до сусідньої кімнати, де сиділа Дорофєєва, та зіграв і заспівав. Тоді Надя зрозуміла, що вона відчуває ці рядки, бачить в них себе.

Зрештою трек, який закохані назвали “Гість”, вони дописали разом. Дорофєєва зазначає, що це не одна з розважальних пісень. Це глибока композиція. наповнена змістом, який взятий із життя співачки. Після неї залишається сумний осад. Але він пасує сьогоденню.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.