Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

Коли Віктор Павлік давав ексклюзивне інтерв’ю на рахунок свого особистого життя, то відповів, що не зраджував своїй дружині. Але при цьому також не став мовчати про наявність в нього епізодичних зв’язків з іншими жінками на стороні. Як виявилося, виконавець просто не вважає це невірністю.

Ще 6 років тому в мережі активно обговорювали роман одруженого Віктор Франковича з його концертної директоркою Катериною. У цій історії все також було неоднозначно. Дівчина запевняла, що вона не коханка. Пізніше стало зрозуміло, що Павлік все ж таки жив на 2 сім’ї, але від дружини Лариси не йшов через сина Павла. Хлопець на той момент боровся з саркомою і дуже важко переживав зміни в родині.

Віктор Павлік розповів, як пішов з сім’ї до Катерини Репяхової

Катерина Репяхова повідомила про переїзд у нову квартиру
Віктор Павлік розповів, як пішов з сім’ї до Катерини Репяхової

Коли хлопець помер, Віктор Франкович, поховавши сина, одружився з новою обраницею. Катерина в свою чергу активно розвивала свою блогерську діяльність і була змушена раз-у-раз пояснювати публіці, що не вважає, нібито була коханкою співака.

Окрім того, вона розповіла, що свого роду врятувала артиста, адже колишня дружина Лариса не зважала на його погані звички та стан здоров’я і просто жила своє життя, ігноруючи проблеми обранця.

Тоді Катерина зізналася, що була головною підтримкою Віктора Павліка: вона його лікувала, вона слідкувала за тим, аби він не зірвався, вона втішала його і вона вибачалася перед слухачами, коли доводилося скасовувати концерти.

У конфлікті з колишньою дружиною Віктора Павліка вона також залишилася сам на сам. Співак не зважав на скандали навколо жінок, а також не гнівався на Ларису. Катерина пояснює це наступним чином: жінка — релігійна. А для Павліка це не пустий звук.

Багато хто вважає, що для співака це стане останнім шлюбом. Мовляв, він знайшов жінку, яка ідеально йому підходить. Катерина в свою чергу вже декілька разів говорила про розлучення: цей складний період припав якраз на етап, коли Михайло (спільний син співака та блогерки) був зовсім маленьким.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.