Знімати плівку в особливий момент: Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати закуску з червоних перців

Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати солодкий перець так, щоб він був мега м'яким і ніжним. Цей рецепт обов'язково потрібно зберегти.

Улюбленець багатьох українських жінок шеф-кухар колумбійського походження, бізнесмен і суддя проєкту “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати дуже смачну закуску з перців. Він запевняє, що чим частіше готувати цю страву, тим все легше і легше буде робити її наступного разу. Також із кожним разом вона виходитиме все смачніше. Свій власний рецепт приготування закуски з червоних перців Ектор Хіменес-Браво оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Щоб зробити таку саму страву, як Ектор, знадобиться: три штуки болгарського перцю, 1-2 столових ложки винного оцету, 1/2 чайних ложки орегано, 1/2 чайних ложки базиліку, 2 зубчика часнику, дві столові ложки оливкової олії, 1/2 чайні ложки солі, дрібка мигдалю. Перше, що слід зробити, це розрізати перці навпіл і запекти на пергаменті. У духовці вони мають пробути доти, доки не з’являться “чорні підпали” (як це називає Ектор). Перці з духовки слід одразу помістити в пакети-слайдери на 10-15 хвилин. Це необхідно для того, щоб шкірка легко відділилася від перців.

 

За словами Ектора Хіменес-Браво, краще всього нарізати перець смужками й викласти його в глибоку тарілку. Вже туди додавати нарізаний часник, оцет винний, оливкову олію, сіль, орегано та базилік. При подачі до столу слід посипати перці нарізаними горіхами. До такої страви добре смакуватимуть грінки, або будь-який окремий салат.

У коментарях до цього допису прихильники судді “МастерШеф” пишуть, що навіть коли не готувати перці, а тільки подивитись, як це робить Ектор, настрій покращується. Також зазначають, що це рецепт не самий смачний, а він є найсмачнішим. Одна з жіночок написала, що її чоловік вміє таке робити. Але для цього він використовує перець сорту Капі, а плівку чистить після запікання.

Схожі статті

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.