Після 2 років життя в Берліні Олег Винник повернувся в Україну і має на це серйозну причину: “Є що втрачати”

Після двох років життя в еміграції Олег Винник повернувся до України та засвітився в столиці. Чим зараз зайнятий виконавець і чи збирається він залишатися?

Майже одразу публіка запідозрила, що Олег Винник виїхав закордон, і вже через 4 місяці після його втечі дана інформація підтвердилася. Зокрема, на зв’язок вийшов адвокат артиста, який заявив, що він знаходиться в Берліні через стан здоров’я. Мовляв, необхідно пройти лікування, і тому він не може повернутися до України.

Діагноз співак відмовлявся називати і незабаром стало зрозуміло, що до України він не повернеться навіть при одужанні. Пізніше його продюсер розірвав з ним контракт, а конфлікт між ними розійшовся не на жарт.

Богдан Беспалов розповів, що Олег Винник повернувся до України

Олег Винник вперше за довгий час випустив нову пісню
Богдан Беспалов розповів, що Олег Винник повернувся до України

Врешті-решт, Олег Винник почав втрачати свою аудиторію в Україні. Якби він не намагався посісти свої минулі позиції, в нього це не виходило. Ба більше, розбити репутацію артиста захотіло чимало людей, і продюсери та різні виконавці почали давати свої коментарі на рахунок поведінки зірки.

Як розповіли Беспалову його “кошенята”, вони бачили Винника в центрі Києва за кермом автомобіля. А потім з’явилася інформація про те, що його менеджмент пропонує топовим піарникам співпрацю з артистом, проте всі вони відмовляються.

“Вони бояться репутаційних ризиків, тому що піарникам з ім’ям є що втрачати”, – сказав Беспалов.

Варто відзначити, що раніше робота його піарниці Валерії Барон була жорстко розкритикована маркетологами. Було заявлено, що жінка припустилася навіть тих помилок, яких було легко уникнути.

Окрім того, у весь старий колектив артиста пішов разом з його продюсером, тому Олег витратив чимало часу для того, аби знайти собі нових людей, і судячи з усього, далеко не всі позиції та ніші ще зайняті. Так само немає ніякої інформації про право виконувати композиції з його старого репертуару. Судячи з усього, з екс-продюсером вони досі не вирішили дане питання.

Схожі статті

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.