Чому насправді DZIDZIO зник зі сцени? Колега Михайла Хоми розповів про скандал у гурті: “Дороги розійшлися”

Ексучасник DZIDZIO Назарій Гук розкрив істинні причини розладу у гурті. Крім того, чоловік зізнався, чи можливе відновлення їхньої творчої діяльності.

Довгий час відомий музикант Юлік виступав у складі гурту DZIDZIO. Проте, прийшов час і кожен з його складу вирушив своєю дорогою. Звісно, пояснень про причини такого рішення, шанувальники музичного колективу чекали дуже довго, і ось нарешті вони його почують.

У інтерв’ю для інтернет-видання Фокус, Назарій Гук розповів, що кінець групі настав через амбіції його учасників. Вони хотіли більшого. Першим DZIDZIO залишив Олег Турко. Тоді, музиканти образилися на ексколегу та вчинили гучний скандал.

Проте, пізніше і Назарій вирішив, що час розвиватися та полинув у сольне плавання. Зараз чоловік працює над власним проєктом, варто сказати цілком успішно. Він вдячний колегам за роботу та буде згадувати час, що вони провели разом. Щобільше, він не виключає, що колись вони знову зустрінуться на одній сцені.

“Дороги розійшлися і це цілком нормально”, – повідомив музикант.

Колега Михайла Хоми розповів, чому розпався гурт DZIDZIO
Колега Михайла Хоми розповів, чому розпався гурт DZIDZIO

Не забув виконавець і про Михайла Хому. Юлік похвалив його нинішню творчість та зазначив, що артист неабияк професійно виріс останнім часом. Можливо, колись варто ми зможемо почути їхній дует.

“Я зараз радію за Михайла та його нову творчу стежку з метою популяризації українських пісень, у нього це чудово виходить”, – поділився Юлік.

Колега Михайла Хоми розповів, чому розпався гурт DZIDZIO
Колега Михайла Хоми розповів, чому розпався гурт DZIDZIO

Нагадаємо, Назарій також висловився про втікача Олега Винника. На його думку, чоловік припустився великої помилки, коли обрав тактику мовчання. За цей час, артист втратив багатьох фанів, а його повернення на українську сцену під питанням, оскільки йому важко буде повернути довіру українців.

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.