“Спимо спина до спини”: MamaRika вся в сльозах розповіла про свої стосунки у шлюбі з Сергієм Середою

MamaRika повідомила те, про що мало хто наважиться говорити. Але це правда, та сама правда з якою стикається чи не кожна перша сім'я в Україні.

Відома українська співачка MamaRika, яка також є авторкою пісень, повідомила про складні моменти у її шлюбі з ведучим та метрдотелем реаліті-шоу “Пекельна кухня” Сергієм Середою. Про це вона розповіла в дуже відвертому інтерв’ю, у програмі “Екзамен”, яку випускає популярна телеведуча Маша Єфросиніна на своєму YouTube-каналі. MamaRika (справжнє ім’я Анастасія Середа) разом із Сергієм перебувають у шлюбі з 2020 року. Нині помітно, що пара любить один одного і вони завжди тримаються разом, але сама Настя розповіла про дещо більше.

За словами MamaRika, вона не розуміє і не знає, коли так сталося, що вони почали спати “спина до спини” (мається на увазі вона зі своїм чоловіком Сергієм). Також їй психологічно важко прийняти і усвідомити той факт, чому це так різко відбувається. Самій Маші Єфросиніній MamaRika заявила, що знала, що вона виведе її на сльози. Бо вона вміє таке робити, такі речі (розчулити людину).

Співачка підкреслила, що це дуже складна ситуація, тому що вони з чоловіком не можуть вийти з цього. І вони досі там, в тій ситуації.

“Насправді, воно краще. Воно зараз краще”, – говорить MamaRika.

При цьому, Анастасії Середі здається, що в тому психічному стані в якому нині живуть всі українці, вони з чоловіком уже ніколи не зможуть повернути того самого першого почуття. Також вона завжди переймається через те, що дорослі десь і завжди на щось закривають очі. А у зв’язку з цим, люди бояться сісти і поговорити про те, як воно є.

Крім цього, Анастасія і Сергій досі лагодять свої відносини. Є періоди під час яких співачка відчуває, що вони вирівнюються, а потім знов щось стається, і вони починаються віддалятися один від одного. Потім починається період, що ніби кожен живе сам по собі. Хоча інколи це для них комфортно і в побуті їм буває дуже класно. Також вони можуть розійтися по кімнатах на цілий день, не бачитися, і це не створює їм якогось дискомфорту. А ввечері вони завжди разом.

Схожі статті

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?