В екстравагантній шапці “кандибобер”: подруга Ірини Білик показала, як виглядає співачка у реальному житті

На цій сторінці в Інстаграмі можна знайти багато цікавих фотографій, які не доступні широкому колу людей. На знімках українські зірки у реальному житті – без блискіток та пір'я.

Сьогодні абсолютно всі знаменитості ведуть Інстаграм, де розповідають свою творчість, а також діляться деякими моментами з особистого життя. Як правило, більшу частину займають фото з концертів та виступів, на яких зірки сяють у неймовірно стильних і яскравих вбраннях при повному макіяжі та з бездоганними укладаннями. А хочете знати, як виглядають українські діви у звичайному житті, коли вони у колі близьких та друзів?

Так, у мікроблозі продюсерки Нонни Кондрашової можна знайти безліч кадрів, які були зроблені під час її зустрічей та посиденьок з українськими селебриті. На одному з останніх знімків можна побачити Ірину Білик. У кадрі 54-річна співачка позувала сидячи на лавці у звичайних чорних штанях, сорочці та темних окулярах. Увагу привернув оригінальний головний убір у стилі “кандибобер”. Нагадаємо, що кандибобером прийнято називати химерний та екстравагантний головний убір, який, як правило, свідчить про неординарну особистість його власника, який хоче привернути до себе увагу.

Подруга Ірини Білик показала, як виглядає співачка насправді
Подруга Ірини Білик показала, як виглядає співачка насправді

Зазначимо, що співачка Ірина Білик завжди вирізнялася серед зіркових колег своїм оригінальним смаком та почуттям стилю. Всі образи артистки виглядають дуже екстравагантно, чи то на сцені, чи в повсякденному житті. Аналогічний стиль має і її колишній чоловік хореограф Дмитро Коляденко, з яким її постійно порівнюють. Разом ця парочка завжди робила фурор!

Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком
Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Коляденком

Також у мікроблозі продюсерки Нони Кодрашової можна побачити ще рідкісні знімки з її підопічною – знаменитою українською співачкою Наталією Могилевською та з близькими друзями – родиною співака Павла Зіброва, а також з легендарною українською театральною та кіноакторкою Адою Роговцевою, але найбільше, звичайно, вражають знімки з Іриною Білик.

Подруга Ірини Білик показала, як виглядає співачка насправді
Подруга Ірини Білик показала, як виглядає співачка насправді

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?