Дружина Володимира Остапчука показала, як по-справжньому виглядає домашній гламур у котеджі під Києвом

Дружина Володимира Остапчука сьогодні залишилася вдома. Вона приміряє і публікує в соцмережах цікаві образи, які підійдуть для домашньої атмосфери та тепла.

Третя дружина відомого шоумена Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, показала, як дійсно і насправді виглядає домашній лук (образ). Вона повідомила, як і в чому ходить вдома в котеджі у Київській області, де проживає разом із телеведучим. Її образ виглядає по-домашньому, зручно і комфортно, але все одно круто, оскільки не кожен українець одягається так вдома. Світлини зі своїм домашнім образом вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За словами Катерини Остапчук, потрібно бути чесними і погодитися, що справжній домашній образ виглядає наступним чином: зручна-кофта водолазка та широкі піжамні штани у світло-білу смужку. До всього цього — великі теплі шкарпетки, які дуже часто люблять носити і продавати в Карпатах. Нині на дворі вже друге жовтня і по-трохи погода змінюється у бік похолодання, а тепло відступає назад. Тому, всі українці вже можуть відчувати, що довго сидячи за столом, то ноги починають мерзнути, то загалом все тіло.

Дружина Володимира Остапчука показала, як одягається вдома
Дружина Володимира Остапчука показала, як одягається вдома

Сама 24-річна Катерина Остапчук нині вагітна. Сьогодні вона повідомила про те, що захворіла. Саме тому вона “сидить” вдома та має домашній образ, який усім показує в соцмережах. Хоча, був випадок, коли вона заявляла про те, що буде носити на вулиці піжаму. Її слова виявилися правдою. Вона замовила синьо-білу піжаму в смужку, досить широку і чимось схожу на таку, яку українці часто бачать в американських фільмах. Згодом, Катерина Остапчук дійсно поїхала в цій піжамі на роботу. У ній вона ходила не лише в офісі, а й загалом вулицями Києва. Під нею на Каті була хіба що білизна та обтягуюча кофта.

Як відомо, Катерина Остапчук заявляла і про те, що в кінці вересня (плюс-мінус) планує покинути соціальні мережі через різних хейтерів. Така новина “сколихнула” всю країну. Це співпало з періодом, коли чимало міністрів в Україні одночасно почали іти у відставку. Разом із ними у відставку з соцмереж захотіла піти і Катя Полтавська. Чи зробить вона це, або все ж таки, передумає, вже згодом покаже час.

Схожі статті

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.