“Мене поженили”: Тіна Кароль відповіла на плітки про стосунки з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем

Популярна артистка Тіна Кароль завжди вміло охороняла своє особисте життя від зайвої уваги. Однак нещодавно співачці приписали роман з молодим бізнесменом, що спонукало її порушити цю традицію.

В українському шоу-бізнесі постійно з’являються нові чутки, а відома виконавиця Тіна Кароль, одна з найбільш обговорюваних зірок, знову опинилася під прицілом журналістів і фанів. Нещодавно співачці приписали роман з 30-річним бізнесменом Юрієм Арошидзе, який мешкає у США та має справу з виготовленням протезів для українських захисників.

Блогер-пліткар Богдан Беспалов першим привернув увагу до цього питання, посилаючись на свої джерела. За його даними, Арошидзе відвідує Україну не лише через бізнес, а й через особисті стосунки. Тіна довго мовчала, але зрештою вирішила прокоментувати ці плітки.

Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з бізнесменом
Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з бізнесменом

Під час одного зі своїх концертів вона публічно відповіла на ці здогадки. Вона не лише спростувала плітки, а й показала, що може ставитися до них з гумором, не дозволяючи їм впливати на її емоційний стан.

“Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. Я кажу, що в “Дії” цього не бачила, тому все підробка. На паркані теж пишуть і там нічого…”, – йдеться у фрагменті відео з виступу, яке одна з шанувальниць опублікувала у TikTok.

Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з бізнесменом
Тіна Кароль прокоментувала чутки про роман з бізнесменом

Нагадаємо, після смерті єдиного чоловіка Тіни Євгена Огіра, навколо знаменитості постійно з’являються нові плітки про романи. Так, свого часу їй приписували стосунки то з відомим мільярдером, то з донецьким бандитом. Чи було щось з цього правдою, достеменно не відомо. Проте, найобговорюваніший екранний роман у Кароль був з молдавським мачо Даном Баланом. Попри сподівання шанувальників, їх стосунки виявилися звичайним піар-ходом, аби привернути увагу публіки та ЗМІ.

Схожі статті

Мовчала про нього роками: що відомо про таємного чоловіка Софії Ротару, який дав їй дещо більше, ніж кохання

Софія Ротару завжди говорила про свою безумовно любов до чоловіка Анатолія Євдокименка. Але що на рахунок таємного коханого? Цей чоловік був завжди поруч з артисткою.

Разом не тільки на екрані: Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому не розстаються поза студією

Ведучі ранкової програми "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв розповіли, чому разом навіть поза студією. Чутки виявилися правдивими.

Брат Марії Яремчук висловився про сестру та розповів про складні стосунки з нею: “Що поробиш?”

Брат Марії Яремчук Дмитро Яремчук висловився про сестру та розповів про непросиюті стосунки з нею. Історія між ними досі не закінчилася, а напруга не спадає.

До Польщі приїде, а до України? Олег Винник анонсував повернення на велику сцену, але є один нюанс

Відомий український співак Олег Винник анонсував старт концертного туру. Проте, є один нюанс - його виступи заплановані лише за межами України.

Наталія Могилевська розповіла правду про свою старшу дочку Мішель: прийомна мама довірилася, і не прогадала

Наталя Могилевська вперше розповіла про свою старшу дочку Мішель, яку ховає від усіх. Яка правда приховується за картинкою щасливої сім'ї?

Переможець “Холостячки” Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність Мішиної: “Постараюся все залагодити”

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт вразив реакцією на вагітність екс-коханої Ксенії Мішиної. Що гуморист насправді думає про шанси на примирення?