Рідкісні хвилини: Олена Кравець показала 8-річних дітей-двійнят – не такі, як може здатися на перший погляд

Зірка "Квартала 95" Олена Кравець показала рідкісне фото своїх дітей-двійнят – Івана та Каті, яким уже виповнилося 8 років. Як виглядають зіркові спадкоємці та про що вони мріють?

У соціальних мережах зірка “Кварталу 95” Олена Кравець здебільшого розповідає про свої нові проєкти та дуже неохоче ділиться особистим. Це трапляється лише в тому випадку, коли у сім’ї відбувається щось важливе. Наприклад, напередодні старша дочка Олени – 21-річна Маша Кравець знялася в дуже гарній фотосесії для відомого спортивного бренду, на якій з’явилася в незвичайних для себе образах.

Дочка Олени Кравець у рожевих штанях кардинально змінила стиль
Дочка Олени Кравець у рожевих штанях кардинально змінила стиль

А на вихідні Кравець оприлюднила ще однин пост, де показала рідкісне фото своїх молодших дітей-двійнят – Івана та Каті. У кадрі брат із сестрою позували обійнявшись. Дочка була одягнена у рожевий светр та чорні джинси, син – у штани та чорну футболку із зображенням футбольного м’яча.

У коментарі зіркова мама зазначила, що це рідкісні хвилини, коли двійнята перебувають у злагоді один з одним. Швидше за все, Олена натякала, що її молодші діти не завжди ладнають між собою і дуже активні.

Олена Кравець показала рідкісне фото 8-річних дітей-двійнят
Олена Кравець показала рідкісне фото 8-річних дітей-двійнят

Нагадаємо, що Іван та Катя цього року перейшли до третього класу. Діти навчаються в одній із приватних шкіл Києва та додатково відвідують різні гуртки. Наприклад, син Олени серйозно захоплюється футболом і дуже мріє прославитись. Про це була наступний пост Кравець, який вона назвала “мрії Івана”.

У коментарі під роликом знаменитість повідомила, що 8-річний хлопчик сам попросив маму опублікувати відео і зізналася, що Іван дуже прагне бути відомим і популярним.

“Нормальна пацаняча амбіція, я вважаю…”,- написала Олена.

Далі вона додала, що з цікавістю спостерігає, як 8-річний хлопчик розповідає про свою футбольну кар’єру і навіть представляє свій майбутній автопарк, ніби він у нього є.

У мікроблозі знаменитості також можна знайти відео, на якому її дочка Катя займається з учителем фізкультури, який раніше виступав у знаменитому цирку Дю Солей. Дівчинка за допомогою викладача вже може пройтися канатом.

Можливо, дочка Кравець, коли-небудь теж вибере творчу професію, як у знаменитої мами.

 

Схожі статті

Дружина Володимира Остапчука запускає моду на італійську пряжу: весь принт лімітований

Дружина Володимира Остапчука показала, які светри з італійської пряжі дуже модні та комфортні цієї осені. Кожен принт пуловера лімітований, а тому ніхто не ходитиме в однаковому одязі.

“Я мільйонер”: 37-річний Клопотенко вже не просто Євген – як кулінар заробив перші великі гроші

Євген Клопотенко здобув шалену популярність на кулінарному шоу "МастерШеф", згодом відкрив власний бізнес, тож кулінар вирішив поділитись, як заробив свій перший мільйон.

Катерина Кухар вперше розповіла, чим заплатила, аби бути балериною: “Дві секунди на язику”

Катерина Кухар публічно розповіла, чим заплатила за те, аби зробити карʼєру в балеті та стати примою-балериною. На таке погодиться не кожна.

Який спадок отримає єдиний син Софії Ротару? Маєток, кілька квартир і це ще не все

Легенда української естради Софія Ротару за роки кар'єри заробила чимало нерухомості і зможе передати своїй сім'ї не тільки маєток. Що заробила для своєї родини співачка?

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.