Щасливі французькі канікули: Віра Брежнєва показала, як насолоджується новим життям без Меладзе у Парижі

Після розлучення з Костянтином Меладзе, співачка Віра Брежнєва не сидить на місці - тільки нещодавно була в Грузії, а тепер щаслива гуляє осіннім Парижем. Чи не життя, а казка!

Співачка Віра Брежнєва, як і багато артистів, веде блог в Інстаграм, де розповідає про все, що відбувається у її житті. Так, напередодні знаменитість побувала у Грузії, де провела кілька чудових та насичених подіями днів. Після артистка вирушила до Франції, звідки вже встигла надіслати відео-листівку.

Так, у мікроблозі Брежнєвої з’явилися гарні кадри, на яких відображені найяскравіші моменти її подорожі до Парижа – прогулянки містом, зйомки, вечеря у ресторані, вид із вікна квартири, в якій зупинилася артистка. Всюди Віра сміється і виглядає дуже щасливою.

Судячи з усього, у столиці Франції співачка була не одна, адже хтось повинен був зафіксувати все це на камеру.

Нагадаємо, що після розлучення з композитором та продюсером Костянтином Меладзе, Брежнєва зізналася, що розставання з чоловіком далося нелегко і їй навіть знадобився час, щоб усе усвідомити і оговтатися. Однак нещодавно з’явилися чутки, що в житті артистки міг з’явитися новий чоловік. Щоправда, сама Брежнєва не коментує особисте життя і запевняє, що зараз у неї стосунки тільки з самою собою. Співачка вважає, що це на даному етапі життя – це найважливіше.

Віра Брежнєва показала, як насолоджується новим життям без Меладзе
Віра Брежнєва показала, як насолоджується новим життям без Меладзе

А поки щаслива Брежнєва гуляє гуляє осіннім Парижем, її колишній чоловік продовжує ховатися від камер. Нагадаємо, що після початку війни в Україні Костянтин Меладзе жодного разу не з’явився на публіці. Продюсера не було на жодному музичному фестивалі і на жодній премії в Росії. Подейкували, що Меладзе виїхав із РФ і зараз живе в Італії.

Щоправда, 2023 року композитора було помічено у ресторані у Швейцарії. Фото злили до Мережі туристи, які водночас відпочивали на гірськолижному курорті.

Гості ресторану Швейцарії показали, як зараз живе Костянтин Меладзе

А влітку 2024 року Костянтин Меладзе зненацька засвітився в Юрмалі разом зі своїм братом Валерієм Меладзе, який приїхав до Латвії з концертом. У кадрі екс-чоловік Віри Брежнєвої позував у шортах, футболці та кофті і виглядав трохи засмаглим і помітно посвіжілим.

Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі
Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі

Схожі статті

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?

Наталія Могилевська розповіла про розлучення і зізналася, що стало причиною

Наталія Могилевська розповіла про завершення шлюбу і зізналася, що стало причиною. Артистка неодноразово стикалася з цим, і це не стало для неї сюрпризом.

Не змогла дати йому все: Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої

Юрій Горбунов отримав публічну відмову від Катерини Осадчої, але чому? Особиста справа зіркового подружжя раптом вийшла назовні через телеведучого.

Вже як 5 місяців: щаслива Надя Дорофєєва зробила довгоочікувану заяву

Шанувальники, які з інтересом спостерігають за сімейним життям Надії Дорофєєвої та Міши Кацурина, з'явилася нова тема для обговорення, після того, як співачка зробила відверте визнання.

“Я готова..”: дружина Романа Сасанчина натякнула на розлучення – реакція чоловіка

Дружина наймолодшого переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина повідомила, що ухвалила рішення, після якого її життя кардинально зміниться. Невже Іванна остаточно зважилася на розлучення?

Ектор Хіменес-Браво залишив “МастерШеф” і виїхав з Києва: хто займе його місце

Головний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво залишив колег - Ольгу Мартиновську та Володимира Ярославського і виїхав у гори, щоб упорядкувати свої думки. Хто склав йому компанію?