В 47 вийшла заміж, народити – не встигла: історія життя Руслани Писанки – пишної красуні України

Руслана Писанка вміла абсолютно все: зніматися в кіно, вести прогноз погоди, бути ведучою різних проєктів, дублювати фільми, грати в театрі й танцювати.

Легендарна телеведуча та акторка театру і кіно Руслана Писанка пішла з життя 19 липня 2022 року, але пам’ять про неї дійсна по сьогоднішній день. Періодично про неї, або її чоловіка, чи родину, з’являються публікації в ЗМІ. Як відомо, знаменитість провела свої останні дні у Німеччині. Причиною цьому став рак, який дуже активно прогресував. Тіло телеведучої було кремовано. Руслані Писанці було всього 56 років. Протягом свого життя вона зіграла велику кількість ролей у кіно, була ведучою в багатьох проєктах, грала в театрі та була дублером у кіно.

Народилася Руслана Писанка 17 листопада 1965 року в Києві. Її мама була інженеркою та зв’язківицею, а батько — кінооператором. Свою кар’єру Руслана Писанка почала після того, як закінчила вищий навчальний заклад. Тоді вона вперше зіграла роль в комедії “Кілька любовних історій”. Свою першу головну роль вона здобула вже у 1995 році. А саме у фільмі “Москаль-чарівник”. Саме ця стрічка принесла Руслані Писанці першу популярність та успіх. Головні актори цієї картини отримали навіть державні премії.

Руслана Писанка засвітилася на провідних каналах країни
Руслана Писанка засвітилася на провідних каналах країни

Уже через рік Руслана Писанка засвітилася на телеекранах в якості ведучої програми “Погода”. Зірка читала всім українцям прогноз погоди протягом семи років на телеканалі “Інтер”. А в 2001 році вона зіграла роль Мелашки в серіалі “Чорна рада”. За це вона отримала Орден Святого Володимира. Знімалася Руслана Писанка і в таких відомих мюзиклах, як “Сорочинський ярмарок” та “Три мушкетери”.

Мега-популярність Руслані Писанці принесла участь у проєкті “Танці з Зірками”. Вона брала участь в самому першому сезоні цього шоу. Її партнером по танцям став Микола Коваленко. Разом із ним вона здобула третє місце в цьому шоу. Після вона зіграла ролі в таких фільмах, як “Таксі для ангела” та “Душка” (комедія від голландського режисера). В останній стрічці Писанка виконала роль матері головного героя.

За своє життя Руслана Писанка була заміжньою двічі. Перший раз — це був цивільний шлюб з телеоператором Іваном. Разом вони прожили п’ять років. Уже вдруге акторка вийшла заміж офіційно, а саме — за бізнесмена Ігоря Ісакова. Це сталося в 2012 році. Дітей Руслана Писанка не мала ні в першому, ні в другому шлюбі.

Схожі статті

4 роки тому вона була вагітна: найбагатша учасниця “МастерШеф” Катерина Велика показала сина

Життя найбагатшої учасниці "МастерШеф" Катерини Великої завжди було яскравим і насиченим, не вистачало лише одного – простого материнського щастя.

42-річна Віра Брежнєва після розлучення з Меладзе “обзавелася” навислими повіками (Відео)

Останнім часом співачка Віра Брежнєва все частіше з'являється на публіці в окулярах, за якими, зважаючи на все, намагається приховати свої перші ознаки старіння.

Бужинська розповіла про 17-річну доньку, яка живе окремо – на це була причина

Співачка Катерина Бужинська дуже часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена, а старша дочка Олена від попередніх стосунків на її сторінці в Інстаграм з'являється вкрай рідко.

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Трирічний син Григорія Решетніка додатково почав займатися ще й в онлайн-школі: що вивчає

Найменший 3-річний син відомого шоумена Григорія Решетніка тепер навчається одразу ж у двох школах. Він вивчає літери, цифри, тварин і виконує різні завдання для розвитку логіки та пам'яті.

55-річна Надія Матвєєва показала, що робить із кучерями, щоб вони не були як мочалка

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва має розкішну кучеряву шевелюру, з якою не так легко впорається у домашніх умовах, тому зірка звертається до допомоги фахівців.