Знову взявся за старе: чим займався Віктор Павлік у ліжку, поки Катя Репяхова у лікарні

Поки молода дружина вирішує свої проблеми, 58-річний Віктор Павлік згадав, що витворював, коли був ще зовсім молодим. Катя Репяхова ще тоді не народилась.

Напередодні четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова поскаржилася на проблеми зі здоров’ям. Пізно ввечері у 30-річної жінки стався напад циститу, про що вона повідомила в Інстаграм. Вже наступного дня дружина Павліка вийшла на зв’язок та повідомила, що перебуває у лікарні під крапельницями.

Чим займався Віктор Павлік у ліжку, поки Катя Репяхова у лікарні
Чим займався Віктор Павлік у ліжку, поки Катя Репяхова у лікарні

У цей же час у мікроблозі артиста з’явилося цікаве відео, на якому ще зовсім молодий Віктор Павлік лежить у ліжку з незнайомкою. Як виявилося, це його старий кліп, знятий ще до народження четвертої дружини, різниця у віці з якою становить 29 років. На відео артист та його партнерка зображують закохану пару, потім молодий співак з’являється у кадрі з голим торсом та з гітарою в руках.

Віктор Павлік показав, що витворяв у далекій молодості
Віктор Павлік показав, що витворяв у далекій молодості

Судячи з реакції Віктора Павліка, яку залишив під відео, він сам був трохи шокований своїм дуже сміливим кліпом.

А тим часом Катерина Репяхова ділилася подробицями своєї боротьби з хронічним циститом. Дружина співачка зізналася, що 6,5 років тому зробила щеплення в Німеччині, після якої 5 років була у ремісії. Однак через сильний нервовий зрив, хвороба знову увійшла в гостру фазу і трапився рецидив.

Вже наступного дня Катерина Репяхова знову вийшла на зв’язок в Інстаграм і повідомила, що лежить із брудною головою в ліжку і до циститу ще додався герпес, а ще оприлюднила знімок, зроблений ще до нападу.

Катерина Репяхова розповіла про свій стан
Катерина Репяхова розповіла про свій стан

“Яка я в інсті. Яка я вдома”, – підписала Катерина публікацію в “сторіз”.

Зазначимо, що Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка. До цього співак був одружений тричі, причому кожна наступна обраниця була молодшою ​​за попередню.

Схожі статті

Анастасія Приходько розповіла, без чого залишила свого законного чоловіка: “Це великий гріх”

Після новини про те, що Анастасія Приходько повторно пішла під вінець співачка вийшла на зв'язок та розповіла, що відбувається. Усі деталі в нашому матеріалі.

Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.

Арсен Мірзоян на відпочинку з родиною наставив Тоні Матвієнко роги, але вона щаслива

Тоня Матвієнко разом із чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою ​​донькою Ніною вирушили на відпочинок до Карпат. Як проходить міні-відпустка знаменитостей?

Закрутила роман з одруженим і не пошкодувала: Полякова розповіла про свій таємний роман

Оля Полякова розповіла про свій таємний роман. Як співачка закрутила стосунки з одруженим і чому ніколи не бажала б змінити свого вчинку? Деталі в статті.

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".

45-річна Гайтана зізналася, чому поставила паузу в кар’єрі: “В такому стані пройшли місяці”

В минулому дуже популярна співачка Гайтана вперше висловилася про паузу у своїй кар'єрі та назвала її реальну причину. Чому зірка пішла на піку слави?