Сестра Софії Ротару вразила зізнанням про стан здоров’я співачки: на сцену не вийде

Сестра Софії Ротару Аурелія Михайлівна дала ексклюзивний коментар на рахунок стану здоров'я сестри та пояснила, чому вона не вийде на сцену.

Фанати дуже довго чекали на повернення Софії Михайлівни на сцену. Співачка зникла з радарів преси та шанувальників ще в 2019-му. Хіба що якось легенді української естради вдалося дати маленький коментар, в якому вона заплакала і зізналася, що мріє повернутися на сцену і дати концерт, але через обмеження поки що не може це зробити.

Ауріка Ротару розповіла про стан здоров’я Софії Ротару

Софія Ротару прокоментувала чутки про стосунки сина з Евеліною Бльоданс
Ауріка Ротару розповіла про стан здоров’я Софії Ротару

2022-го навпаки публіка була майже впевнена, що Софія Михайлівна підтримує свою батьківщину та візьми участь у благодійних заходах. Як ніяк, знаменитість зробила собі ім’я саме на україномовному репертуарі, і не було жодних сумнівів у її поглядах.

Тим не менш, артистка вирішила зберігати мовчання, не виходила на зв’язок і не давала ніяких виступів. Дійшло навіть до того, що українську легенду почали критикувати інші зірки. Наприклад, Наталія Мосейчук заявила, що Софія Михайлівна могла б привернути чимало уваги, але вирішила не докладати зусиль у цьому напрямку.

При цьому сімейство Ротару понесло серйозні збитки, так як у артистки залишався готель в Криму, який вона руками намагалася продати, і ця історія тривала аж 8 років.

Тим часом рідна сестра Ротару Аурелія Михайлівна бере участь у благодійних ініціативах, а також активно роздає інтерв’ю, в яких говорить і за свою близьку родичку, з якою до того ж має тісний емоційний зв’язок.

За словами артистки, Софія Михайлівна поки що не планує повертатися на сцену. Принаймні, у найближчий час. Але це ніяк не пов’язано зі здоров’ям. Співачка немає хвороб, про які пліткують в мережі.

“Зі здоров’ям усе в порядку. Побачити її на сцені – не знаю. Якщо закінчиться війна, то можливо будуть і концерти. Зараз поки ні”, – поділилася виконавиця.

Нагадуємо, раніше Ауріка розповідала, що разом із сестрою підтримує себе фінансово орендою квартир.

Схожі статті

Дві чашки кави у спальні на столі: Тіна Кароль натякнула, що не самотня – хто цей красень

Останнім часом співачка Тіна Кароль публікує стільки багато особистих фотографій, що іноді на них можна побачити те, про що вона воліла б мовчати.

Вчора Париж, сьогодні Київ, завтра Лондон: як Віра Брежнєва насолоджується свободою без Меладзе

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої зовсім не змінилося і навіть заграло яскравими фарбами, на відміну від життя її колишнього чоловіка, який зник з усіх радарів.

“Розлучилися і знову не одружилися”: Ірина Горова, Віра Брежнєва, Володимир Дантес

Всі вони були одружені, але після розлучення не у всіх склалось з особистим життям - чи вільне серце Володимира Дантеса, Віри Брежнєвої та Ірини Горової? Подробиці.

Для Віктора Павліка це стане сюрпризом: Репяхова розкрила свої плани – одного замало

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася своїми планами на майбутнє. Для 58-річного артиста це може стати великим сюрпризом, але його думка вже не така важлива.

“Вона не музикантка”: екс-учасник нацвідбору “попустив” Тіну Кароль – чим співачка не вгодила?

Тіна Кароль стала новою продюсеркою пісенного конкурсу "Євробачення", але не всім сподобалось таке рішення - екс-учасник нацвідбору DREVO розклав все по поличках.

“Навіть не знаю, скільки їй років”: Даша Астаф’єва показала красуню маму у її день народження

Мама Даші Астаф'євої у свій день народження вразила модною стрижкою, з якою виглядає набагато молодше за свої роки. Дуже рідкісне сімейне фото.