Галявина казок у ботанічному саду Запоріжжя

Нові локації та фотозони додають позитивних ноток і яскравих барв у життя.

У неділю, 27 вересня, у ботанічному саду Запоріжжя відкрили нову фотозону. Називається вона «Галявина казок». Тут, як можна зрозуміти з назви, розміщені скульптури і сценки з відомих українських казок.

Про цю подію представники Ботанічного саду повідомили на сторінці у соцмережі Інстаграм.

 

Мешканці міста зраділи такому подарунку, про що і написали у коментарях до оголошення. «Ухти, круто треба відвідати», «Дуже красиво і оригінально зроблено», «Дуже любимо ходити до вас фотографувати», «краса», – написали вдячні мешканці Запоріжжя. Вони не оминули нагоди поцікавитися яка ж вартість входу до такої гарної фотозони.

При цьому, на сайті зазначається, що локація для фото безкоштовна і достатньо лише купити вхідний квиток до ботанічного саду.

У фотозоні серед листя і кущів причаїлася лисичка, яка виглядає здобич або просто спостерігає за перехожими. А під тином примостився рудий кіт і щось розглядає вгорі або виглядає пташку на дереві. Десь на сіні приліг відпочити баранчик і спостерігає як пливуть хмарки осіннім небом.

Також тут багато різних квітів, які ростуть на землі і стоять у великих коричневих глечиках. Не обійшлися організатори і без млинів та возу з гарбузами, ніби натякаючи, що скоро жовтень і містичне свято Хелловін. Останнє ж, у свою чергу неможливо уявити без гарбузів і вирізаних з них страхітливих обличь.

Оселилися на Галявині у ботанічному саду і сімейство лелек, ведмідь-мандрівник та папуга Кеша.

Ну і як же український пейзаж без соняшників, шо ростуть попід тином і цілий день відслідковують рух сонця, наче справжні сонячні годинники.

В розпал епідемії керівництво з середини вересня змінило розклад роботи дитячого ботанічного саду і не забуває нагадувати відвідувачам правила знаходження на його території, а саме носити маски, користуватися антисептиками, заходити до оранжерейних та адміністративних корпусів не більше, ніж по троє за раз і дотримуватися дистанції у 1,5 метри.

Схожі статті

Анастасія Приходько заговорила про позашлюбну дочку від Меладзе і вразила зізнанням: “Тепер живіть із цим”

Відома українська співачка Анастасія Приходько відреагувала на новини від російської преси про позашлюбну дочку Костянтина Меладзе. Яке відношення це має до артистки?

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.