Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського: через цю любов не склалися стосунки з Баланом

Після смерті єдиного чоловіка Тіни Кароль Євгена Огіра у 2013 році, про її особисте життя ходять безліч чуток. Сама співачка підігріває їх тим, що абсолютно нічого не розповідає про свої романи - при цьому і не підтверджує, і не спростовує чутки, які з'являються довкола її персони.

За особистим життям Тіни Кароль пильно слідкують тисячі її прихильників. Вісім років тому артистка овдовіла – її чоловік, продюсер Євген Огір, пішов із життя після затяжної боротьби з онкологією. У пари залишився син Веніамін, який зараз навчається в Англії.

Про смерть коханого Тіна дізналася просто перед виступом, за декілька хвилин до виходу на сцену. Під час того концерту співачка вилилася в музиці та співі всю свою біль.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та Євген Огір

Після втрати Огіра у Тіни так і не було стосунків. Принаймні офіційно. Зірка ніколи не говорить про свої романи і абсолютно відмовляється коментувати будь-які чутки, які з’являються навколо неї буквально щодня.

Одним із останніх “чоловіків” Кароль був молдавський співак Дан Балан, з яким вони разом сиділи у суддівських кріслах на шоу “Голос”. Їхню пару “сватала” практично вся країна, навіть мама артиста приїздила з Кишиніва для знайомства з українською поп-дівою, однак це кохання не отримало підтвердження, а залишилося ще одним фанатським домислом.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Приписували Тіни любов і з ще одним впливовим чоловіком в Україні – дніпровським олігархом Ігорем Коломойським. Буцімто про їхні стосунки журналістам розповіла танцюристка з балету виконавиці. До того ж Тіна почала часто з’являтися на телеканалі “1+1”, саме мільйонер володіє акціями цієї компанії.

Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського
Що відомо про роман Тіни Кароль та олігарха Коломойського

Сама співачка знову ніяк не коментувала ці чутки, власне як і Коломойський. Відзначимо, що в олігарха є офіційна дружина, з якою він уже багато років разом та виховує сина й доньку. Тож скоріш за все, пара Тіни та Ігоря – це ще одна з чуток, яку вигадали фанати артистки.

Схожі статті

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.