Онучка Софії Ротару вперше показала хороми у США, в яких живе з нареченим-багатієм: елітний рояль, мармур

Софія Ротару - щаслива бабуся. Онук пішов її стопами і став музикантом, а розумниця-красуня онучка знайшла собі гідну партію. Зараз юна вихованиця артистки живе у Штатах. Вперше у мережі з'явилися знимки її житла, яке розділяє дівчина зі своїм потенційним нареченим.

Онучка Софії Ротару успадкувала ім’я знаменитої зіркової бабусі. Рідна тезка співачки перейняла не лише вроду артистки, а й її легку вдачу. Соня Євдокименко зараз живе і навчається в США. Їй 19. Штудирує дівчина дизайн. Але конспекти можуть почекати, адже юна онучка зустріла свою половинку.

Софія Ротару з онукою та невісткою
Онучка Софії Ротару вперше показала хороми у США

Обранця звати Денис. 34-річний підприємець у свої роки досягнув небачених висот. Чоловік увійшов до престижного рейтингу журналу Forbes “ТОП-30 підприємців Європи у сфері технологій”. Коли всі дізналися про коханого Соні, його потенціал у бізнесі, одразу нарекли чоловіка “мільйонером”.

Соня Євдокименко і Денис Жданов
Соня Євдокименко і Денис Жданов: онучка Софії Ротару вперше показала хороми у США

Цікаво, що сама Софія Ротару, знаючи про наміри пари одружитися, не дуже радіє цій новині. Кавалер рідної дитини їй подобається, але мудра бабуся знає, що справжня жінка має спершу попіклуватися про свою освіту та кар’єру.

Саме ж майбутнє подружжя вже не зупинити: кохання накрило їх з головою. Навіть вже й живуть разом у розкішних апартаментах на Манхеттені. Найпопулярніший та найпрестижніший район Нью-Йорку. Ціни на житло можуть здаватися захмарними. Нашим співвітчизникам рієлтори пропонують найскромнішу квартиру більш ніж за пів мільйони євро.

Скільки витрачає знаменита пара – секрет, але, судячи з убранства помешкання, там замішані серйозні кошти.

У Соні є рояль кабінетного типу, а ще впадає в око мармуровий гарнітур столових меблів.

Онучка Софії Ротару вперше показала хороми у США

Навпроти панорамного вікна – мармуровий столик.

Онучка Софії Ротару вперше показала хороми у США

Втім є і скромніші елементи. Наприклад, онучка Ротару полюбляє читати у затишному кріслі простого дизайну.

Білу стіну прикрашає одне дзеркало. Щоправда, воно, наче оживша картина, відображає краєвид Нью-Йорку.

Схожі статті

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.