Жадан, Дерев’янко, Ананьєв: в Україні створили еротичний календар з сучасними письменниками

Літературна агенція OVO ініціювала спеціальний проєкт з промоції читання та підняття рівня обізнаності про сучасних українських авторів «Literature illustrated».

В Україні створили перший еротичний календар з сучасними українськими письменниками.

Проєкт «Literature illustrated» для популяризації читання та кращого знайомства з українськими письменниками ініціювала літагенція OVO, пише «Читомо».

Цей календар міститиме 13 світлин сучасних письменників.

За словами організаторів, в проєкті взяли участь дуже різні письменники: як зірки сучасної української літератури, так і маловідомі, але талановиті початківці. Фотографинею проєкту виступила талановита Марися М’яновська.

Еротичний календар
Еротичний календар

У незвичному календарі читачі побачать Сергія Жадана, одного з найпопулярніших письменників сьогодення, Валерія Ананьєва, що кинув виклик всьому літературному середовищу і самостійно продав 30-тисячний наклад власної книги «Сліди на дорозі»,  Павла Матюшу, який, на думку літературних критиків, створив найкращий роман 2020 року.

У проєкті взяли участь письменники зовсім різних жанрів: фантастика (Павло Дерев’янко), детектив (Віктор Янкевич і Мартин Якуб ), трилер (Андрій Новік).

Процес зйомок
Процес зйомок

Також можна буде помилуватися еротичним фото Сергія «Колоса» Мартинюка, лідера гурту «Фіолет», який ще й пише книги, Павла Коробчука, барабанщика, письменника Сергія Демчука, який раніше був професійним боксером. Також в проєкті звасвітилися письменники, які досить давно вже відомі серед поціновувачів літератури – Артем Чапай, Петро Яценко та Артем Чех.

Передпродаж еротичного календаря почнеться 20 жовтня.

Організатори зазначають, що авторський прибуток з продажу оригінальних календарів піде на купівлі книжок цих письменників для українських бібліотек та медичних закладів.

 

Схожі статті

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.