Людина, яка змінює світ: про Ілона Маска знімуть фільм

НВО нарешті розродилася ідеєю зняти серіал про найфантастичнішу людину минулого і нинішнього сторіччя – Ілона Маска та про SpaceX, компанію з вивчення космосу, засновану ним.

Як повідомляє Variety, це буде шестисерійний серіал, знятий на основі  книги Ешлі Венс “Ілон Маск: Тесла, SpaceX і пошуки фантастичного майбутнього”.

Сюжет крутиться навколо головного героя, який опанований незвичайною мрією – зробити людство різнопланетним видом.

Чоловік усамітнюється з групою відданих йому науковців та інженерів на віддаленому острові Тихого океану, де вони працюють над створенням ракети для міжпланетних подорожей. В підсумку команді вдається здійснити свій план і вони запускають першу ракету SpaceX на орбіту. Це стимулювало нову еру приватних досліджень космосу, що завершилося першим запуском Falcon 9 з пілотованого літака у травні 2020 року.

Запуск Falcon 9
Запуск Falcon 9

Сценарій взявся писати Дуг Юнг, знаний як один із творців науково-фантастичного фільму Стартрек: Нескінченність. Він же візьме на себе обов’язки виконавчого продюсерfасеріалу. Продюсерська компанія “Вільна асоціація”, її керівник Ченнінг Татум і двоє інших – Рід Каролін та Пітер Кірнан, таакож продюсуватимуть проєкт.

Попередньо відомо, що Маск на разі незалучений до творення проєкту.

Електромобіль Tesla
Електромобіль Tesla

Ілон Маск – людина, яка змінює світ. Ще раніше створив компанію Tesla, яка першою почала виробляти електромобілі та впроваджує  екологічно чисту енергію. Сукупно його власний капітал, за оцінками, становить близько 100 мільярдів доларів.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".