Війна в Україні: Данилко готовий виконати спецзавдання з ліквідації кремлівського окупанта – Сердючка візьме зброю?

Андрій Данилко робить все від себе можливе, аби підтримати бойовий дух співвітчизників. Ба більше, він готовий власноруч ліквідувати кремлівського окупанта.

24 лютого в Україні почалася війна. Розв’язала її “братська” Росія. Загарбники цілять не лише у військові об’єкти, а й в житлову інфраструктуру, лікарні, пологові будинки, мирних людей. І все це робиться з наказу головнокомандувача – путіна.

Український шоу-бізнес веде інформаційну війну в медіапросторі, намагаючись привернути якомога більше уваги з боку світової спільноти до цього свавілля, що коїться на Батьківщині. Артисти поширюють правдиві новини, координують волонтерів, самі допомагають. Водночас з цим підтримують незламність нашого народу і готові до рішучих дій.

 У Росії призовники палять військкомати, щоб не йти на війну з Україною
Андрій Данилко готовий власноруч виконати спецзавдання з ліквідації кремлівського окупанта

Андрій Данилко готовий ліквідували кремлівського окупанта

Так, в інтерв’ю з Дмитром Гордоном Андрій Данилко не стримував емоцій та заявив, що готовий власноруч виконати завдання з ліквідації російського головнокомандувача. Ба більше, він це вже навіть уявляє і зовсім його не боїться:

“Якби у мене був пістолет, а б його застрелив. Я б нічого йому не казав. Це марно”, – сказав Данилко Гордону.

Як і мільйони українців, Вєрка Сердючка впевнена, що путін давно втратив здоровий глузд, і особливо це помітно останнім часом.

Зауважимо, раніше Андрій Данилко особисто бачився з російським президентом та навіть з ним спілкувався. А зараз він пише пісні, у яких бажає своєму давньому знайомому покинути цей світ, в чому його підтримують усі патріоти нашої країни, а також увесь світ.

Схожі статті

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.