Війна в Україні: Данилко готовий виконати спецзавдання з ліквідації кремлівського окупанта – Сердючка візьме зброю?

Андрій Данилко робить все від себе можливе, аби підтримати бойовий дух співвітчизників. Ба більше, він готовий власноруч ліквідувати кремлівського окупанта.

24 лютого в Україні почалася війна. Розв’язала її “братська” Росія. Загарбники цілять не лише у військові об’єкти, а й в житлову інфраструктуру, лікарні, пологові будинки, мирних людей. І все це робиться з наказу головнокомандувача – путіна.

Український шоу-бізнес веде інформаційну війну в медіапросторі, намагаючись привернути якомога більше уваги з боку світової спільноти до цього свавілля, що коїться на Батьківщині. Артисти поширюють правдиві новини, координують волонтерів, самі допомагають. Водночас з цим підтримують незламність нашого народу і готові до рішучих дій.

 У Росії призовники палять військкомати, щоб не йти на війну з Україною
Андрій Данилко готовий власноруч виконати спецзавдання з ліквідації кремлівського окупанта

Андрій Данилко готовий ліквідували кремлівського окупанта

Так, в інтерв’ю з Дмитром Гордоном Андрій Данилко не стримував емоцій та заявив, що готовий власноруч виконати завдання з ліквідації російського головнокомандувача. Ба більше, він це вже навіть уявляє і зовсім його не боїться:

“Якби у мене був пістолет, а б його застрелив. Я б нічого йому не казав. Це марно”, – сказав Данилко Гордону.

Як і мільйони українців, Вєрка Сердючка впевнена, що путін давно втратив здоровий глузд, і особливо це помітно останнім часом.

Зауважимо, раніше Андрій Данилко особисто бачився з російським президентом та навіть з ним спілкувався. А зараз він пише пісні, у яких бажає своєму давньому знайомому покинути цей світ, в чому його підтримують усі патріоти нашої країни, а також увесь світ.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.