“Біженські новини”: знайшовся 70-річний екс-мер Києва Леонід Черновецький, який розповідає про Штати (Відео)

Найколоритніший політик, колишній очільник нашої столиці, Леонід Черновецький, вирішив створити власні новини та розповісти про життя у Штатах.

Наша країна не схожа на жодну іншу. Лише у нас посаду очільника міста може колишній спортсмен, який прийшов на зміну не менш різнобічній у талантах людині. Досі Україна пам’ятає колоритного мера – Леоніда Черновецького.

Згадують його не тільки кияни через співочий талант, який неодноразово демонстрував політик і навіть видавав свої збірки. У 2010 році не було жодного телеканалу, який би не показав сюжет з хітом “Рідна мати моя” від голови столиці.

Та згодом місце у медійному просторі зайняли інші нагальні події та проблеми, а постать Черновецького відійшла на інші далекі плани. Втім, зараз екс-політик активізувався і навіть рекламою просуває власний канал на Ютубі. Випускає Леонід Михайлович “Біженські новини”, де ділиться своїм власним поглядом на життя за океаном.

“Непогано живуть”, – розповідає колишній мер про тих, хто наважився поїхати у Штати.

У коментарях запитується здебільшого молодь про те, як можна потрапити до США і чим там займатися. Особливо цікавить переїзд працівників ІТ-сфери.

Нагадаємо, що Леонід Черновецький став мером столиці у 2006 році. Вже тоді нинішній очільник, Віталий Кличко, був його конкурентом, але перевершити не зміг. За колишнім головою Києва були помічені ідеї книговидання, коли у 2009 році “Як стати мільйонером”, а у 2008 видавав книгу “Сповідь мера”. Цікаво, що сам політик говорив, що на створення свого другого рукопису його надихнув улюблений домашній котик Яша.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?