Як виглядає чоловік Юлії Володимирівни Тимошенко, який бачив її без фірмової коси: солідний красень-бізнесмен

Юлія Тимошенко – найвідоміша жінка в політиці України, яка встигла не лише побудувати політичну кар'єру, а й облаштувати своє особисте життя.

Скільки б пліток не ходило навколо особистого життя Юлії Тимошенко, але вже багато років поруч з нею лише один чоловік – ще в студентські часи вона вийшла заміж за Олександра Тимошенко.

Як виглядає чоловік Юлії Тимошенко

У листопаді 1979 року Юлія Телєгіна (дівоче прізвище політикині) зіграла весілля зі своїм коханим Олександром Тимошенко. В дев’яностих він зайнявся підприємницькою діяльністю.

Серед його бізнес-проєктів – ферма з розведення перепелів, компанія з видобутку та обробки граніту, кілька закладів харчування і Дніпрі, будівельний бізнес у Канаді, дві компанії з виробництва обладнання для лікарень. Також чоловік Тимошенко – один із співвласників торгової компанії у Чехії.

Як виглядає чоловік Юлії Володимирівни Тимошенко
Як виглядає чоловік Юлії Володимирівни Тимошенко

В родині Юлії Володимирівни ролі розподілені за покликанням – бізнес на чоловікові, а сама вона присвятила себе політиці. Однак після газового скандалу обранець Тимошенко також потрапив під звинувачення, внаслідок чого просив політичного притулку в Чехії.

У 2021-му подружжя відсвяткувало 42 роки сімейного життя, на честь чого політикиня виклала романтичне фото з коханим, на якому він тримає її руки в своїх.

Як виглядає чоловік Юлії Володимирівни Тимошенко
Як виглядає чоловік Юлії Володимирівни Тимошенко

Як виглядає донька Юлії Тимошенко

Через рік після весілля у пари народилася донька Євгенія. Свою спадкоємицю пара віддала на навчання в Лондонську школу економіки.

У 2005-му Женя вийшла заміж за британського рокера Шона Карра, однак шлюб зрештою розпався. Другим зятем Тимошенко став американський бізнесмен з одеським корінням Артур Чечоткін.

Як виглядає донька Юлії Володимирівни Тимошенко
Як виглядає донька Юлії Володимирівни Тимошенко

Своїх батьків Євгенія зробила тричі бабусем і дідусем – в сім’ї підростає дочка Єва, сини Давид та Адам.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.