Борис Джонсон вперше показав свою 7-місячну доньку: маленька кульбабка на руках у головного краша українок

Під час війни британський прем'єр-міністр Борис Джонсон заробив славу улюбленця українців. Та виявляється, що у нього є дочка, яка успадкувала від нього головну фішку.

Свого часу Борис Джонсон полюбився англійцям саме завдяки своїй щирості у демократичних поглядах. Він неодноразово демонстрував своє шанобливе ставлення не тільки до звичайних людей, але і навіть до преси, яка не давала йому вийти з будинку.

І хоча зараз у громадян Великобританії є дуже багато питань до прем’єр-міністра, який от-от піде у відставку, він все що кумир для багатьох.

Борис Джонсон вперше показав свою 7-місячну доньку Ромі

Особливу увагу від українців він отримав після початку повномасштабної війни з росією. Справа в тому, що Борис емоційно та не тільки на словах підтримував громадян України у дуже непрості часи. Можна сказати, що він став своєрідним рупором у боротьбі проти російської федерації.

Борис Джонсон вперше показав свою 7-місячну доньку

Борис Джонсон вперше показав доньку. Борис тримає на руках сина Уілфреда

І хоча Борис вельми немолодий чоловік, окрім дітлахів у його родині є крихітна дівчинка, якій виповнилося лише 7 місяців. Мова йде про його доньку Ромі.

Нещодавно прем’єр-міністр вперше показав дівчинку широкій публіці і вразив одною деталлю, яка одразу ж вказує на їхнє рідство. Генетика знову не підвела Бориса Джонсона і подарувала маленькій принцесі таку саму шевелюру, як і у її батька та брата Уілфреда. Волосся дівчинки світле, повітряне та пухке. Донька політика радше нагадує кульбабку.

Борис Джонсон вперше показав доньку. Дружина прем’єр-міністра Кері разом з Ромі

Фотографія, на якій зображена маленька донечка Бориса одразу ж облетіла мережу та замилувала багатомільйонну аудиторію. Адже ми вкрай рідко бачимо людей, що творять історію та вирішують долю мільярдів у сімейній обстановці, у ролі батька, сина, чи брата.. У такі моменти образ високопоставлених особистостей дуже змінться, а головне ми згадуємо, що вони такі самі люди, як ми.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?