У Хмельницькому родина отруїлася чадним газом: жертвами стали двоє дітей

Коли глава сім'ї прийшов зранку додому з нічної зміни, то застав страшну картину: молодший син уже не дихав, жінка і старший син були у непритомному стані. Всі отруїлися чадним газом. Маму і сина забрала екстрена медична допомога.

Трагедія сталася у ніч з суботи на неділю, 25 жовтня. Чотирирічного хлопчика лікарі уже застали мертвим. За життя 9-річного лікарі боролися дві доби, але 27 жовтня він помер.

Відкрито кримінальне провадження за статтею “Умисне вбивство”. Правохоронні органи встановлюють винуватих у смерті дітей та обставини, за яких відбулося накопичення чадного газу.

Коментарі сторін суб’єктивні та суперечливі. Газова служба стверджує, що газове обладнання в квартирі встановлене зі значними порушеннями.

 

Натомість, мешканці будинку свідчать, що і раніше чули в будинку запах газу та викликали аварійну службу. Зокрема, про це говорить і подруга родини у Фейсбуку: «В суботу ввечері сусіди викликали газову службу, яка приїхала і не зробила зовсім НІЧОГО! Вночі проти неділі також викликали швидку, бо діткам було поганою. Швидка зробила уколи і сказала, що це звичайне отруєння».

На запитанням до бригади, чому під час першого виклику не забрали родину у лікарню, ті відповіли, що мати відмовилася.

Отож, у цій історії багато темних плям і запитань, які доведеться з’ясовувати правоохороням.

 

Схожі статті

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.