Доктор Комаровський на честь Дня Незалежності подарував доступ до своїх курсів для батьків

Відомий як "Головний лікар країни" Євгеній Комаровський до Дня Незалежності України, вирішив зробити подарунок молодим батькам і відкрив доступ до своїх платних курсів

Дитячий лікар та відомий телеведучий програми “Школа доктора Комаровського”, вже багато років вважається експертом з питань здоров’я та виховання дітей. Він завжди йде проти системи і винаходить унікальні поради для не досвідчених батьків, та для батьків з багатолітнім досвідом.

Свій шлях у медицині Комаровський почав ще у далекий 1980-й рік. Першим медичним досвідом була посада медбрата у відділенні реанімації, там юний медик працював 3 роки а згодом перейшов у дитячу клінічну лікарню у Харкові.

Набравшись досвіду та досвіду, у 1996 році Комаровський став кандидатом медичних наук. Вже з 2000-го року Комаровський відкрив почав роботу у приватній клініці. А у 2006-му відкрив свою клініку і назвав її “Клінком” поєднавши своє прізвище і вид діяльності.

Євгеній Комаровський вражає своїми простими але дієвими методами лікування, чіткою позицією та непохитністю. Лікар Комаровський спеціалізується на лікування та вихованні дітей. Він активно веде соціальні мережі саме на ці теми. Дає поради, записує відео уроки, пише книги та випускає авторські курси і навіть має іменний додаток, який батьки можуть завантажити на свої смартфони та ще зручніше наглядати за дітьми.

Один з таких курсів Комаровський вирішив зробити відкритим та безкоштовним. “Курси про те, як бути щасливими батьками щасливих дітей” – пише Комаровський. В даний курс входит:

  • 6 курсів для батьків, дідусів та бабусь
  • понад 200 статей
  • понад 160 відеовідповіді на всі поширені запитання щодо дітей та батьківства.

Інструкція для отримання такого курсу дуже проста, Комаровський описав її в своєму дописі в instagram. Причина такого вчинку дуже проста: “Військові захищають нас на фронті, а наш з вами обов’язок – піклуватися про благополучне майбутнє наших дітей” – пояснив лікар Комаровський.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.