Як підібрати шапку за формою обличчя та під зачіску: універсальний спосіб, який допоможе швидко зробити вибір

Кожна жінка стикалась із проблемою вибору шапки, деякі їх не носять через те, що не можуть підібрати таку, яка б сиділа гарно і не псувала зовнішний вигляд. Для цього треба обирати за формою обличчя, а як це зробити, читайте у статті.

Обрати шапку щоб вона була і красива і модна та ще й не псувала ваші образи доволі складно, але реально. Потрібно тільки приділити увагу вивченню своєї форми обличчя та зрозуміти на які види шапок звертати увагу і не брати у примірочні зайві та непідходячи.

Трикутне обличчя

Як обрати шапку за формою обличчя
Як обрати шапку за формою обличчя

Якщо ви власниця трикутної форми обличчя, вам головне правильно збалансувати силует та розуміти, що акцент має бути на скулах та трішки витягнути верхню частину голови. Для такого типу обличчя чудово підійдуть шапки, у яких витягнута верхушка.

Овальне обличчя

Як обрати шапку за формою обличчя
Як обрати шапку за формою обличчя

Жінкам з овальною формою обличчя важливо обирати шапки, які гарно закривають весь лоб та водночас витягують обличчя вверх. Тож, вам підійдуть шапки з витягнутим верхом та гарно прикриває широкою полосою лоб.

Прямокутне обличчя

Як обрати шапку за формою обличчя
Як обрати шапку за формою обличчя

Власницям прямокутного обличчя не підійдуть об’ємні шапки. Тут навпаки треба обирати маленькі,в’язані, круглі шапки, та бажано без зайвих деталей. Також добре підійдуть шапки з широкими полосками на лобі.

Квадратне обличчя

Як обрати шапку за формою обличчя
Як обрати шапку за формою обличчя

Жінкам з квадратною формою обличчя варто звернути увагу на м’які в’язані об’ємні шапки. Ваша модель має трохи витягати пропорції обличчя або не розширювати його. А оскільки вибір таких шапок великий, то обрати буде не складно.

Кругле обличчя

Як обрати шапку за формою обличчя
Як обрати шапку за формою обличчя

власницям круглої форми обличчя слід звертати увагу на ті шапки, які не сильно натягуються на лоб, а навпаки витягують його, тому шапки з помпонами можна сміливо розглядати. Якщо зайві деталі вам не до душі, то можна звернути увагу ша шапки, які мають витягнутий верх.

Схожі статті

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".

Колишня кохана Андрія Данилка розповіла про те, як негарно його покинула: навіть не розмовляли після цього

Знаменита українська акторка Радмила Щеголова, яка колись тісно співпрацювала з Андрієм Данилком вперше розповіла про стосунки з ним та відповіла на питання про роман.

І все-таки четвертого не вистачає: Ребрик зворушила смішним відео з трьома доньками та чоловіком у рожевому

Прекрасна дружна сім'я - троє чудових дочок, мила собачка, але чогось все одно не вистачає. Лілія Ребрик та Андрій Дикий натякнули на четверту дитину.

Тіна Кароль несподівано змінила колір волосся: відмінно поєднується з білим платтям та червоною помадою

Співачка Тіна Кароль готова йти на будь-які експерименти з образами, щоби привернути увагу публіки. Реакція шанувальників завжди перевершує всі очікування.