Київська ялинка незламності потрапила в топ-5 найкращих у світі: чим новорічна красуня 2023 зачарувала світ?

Щороку головна ялинка країни затишно розташовується на Софіївській площі у самому центрі Києва. І кожного року вона є різною, але неповторною та магічною. Але цього року ялинка у столиці не тільки є символом нового року, а ще й символом свободи нашого народу.

Новий рік 2023 українці зустріли зовсім по-новому, без гучних святкувань та без святкових концертів на площі, оскільки це було небезпечним для життя. Звісно, багатьом жителям України дуже хотілося відчути справжній та звичний дух свята, але загроза ракетної атаки зі сторони рф була передбачена та дуже небезпечна. Тож, всі зустріли новорічну ніч вдома або у колі близьких та друзів.

Головна ялинка 2023 року

На відміну від ярмарку та різдвяних ілюмінацій, ялинку місцева влада Києва таки встановила. Але в цьому році вона не була великою, яскравою чи святковою. Проте ялинка цього року стала символом свободи. Саме тому на ній замість різнокольорових гірлянд та іграшок, висять білі голуби, що символізують свободу та незалежність України, національний тризубець на верхівці та гірлянди у національних прапорах.

Всі вогники підсвічуються від генераторів, які й роблять ялинку незламності яскравою вночі та ввечері, що дозволяє подарувати жителям столиці новорічний настрій попри всі негаразди та війну.

Кожного року експерти оцінюють всі ялинки світу та обирають найкращі. Так, у цьому році у топі опинилися 5 ялинок світу, у який увійшла й київська. На першому місці опинилася ялинка у місті Вільнюс, що знаходиться у Литві. Ялинка у Гонконгі, що у Китаї зайняла друге місце у рейтингу, ялинка у Стокгольмі в столиці Швеції на третьому місці, ялинка у Каракасі в Венесуелі на четвертій позиції. А от ялинка незламності у Києві, зайняла почесне п’яте місце.

Головна ялинка 2023 року

Тож, головна ялинка України зайняла важливе місце у світовому рейтингу новорічних красунь через свій посил, який вона транслює своїми прикрасами та ідеєю свободи та боротьби українського народу з темрявою та російськими загарбниками.

Схожі статті

Обличчя все молодше, сукні все коротші: як виглядає мама Дана Балана у свої 64 роки – вилита Тіна Кароль

Сьогодні, 29 березня, мамі зіркового наставника українського "Голосу" співака Дана Балана - молдавської телеведучої та співачки Людмилі Балан виповнилося 64 роки.

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.