Горе у сім’ї п’ятого президента: у Марини Порошенко померла мама

Родина п'ятого президента України Петра Порошенка переживає чергову втрату.

Увечері 10 листопада померла мама дружини Петра Порошенка Марини. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України та лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко. Він написав, що кожна людина перестає бути дитиною тоді, коли помирають батьки.

Цей рік став справжнім випробуванням для колишнього очільника України. Як пригадав у дописі політик, у червні помер батько Петра Олексійовича, слідом за ним, у серпні не стало батька Марини і ось тепер залишила цей світ мама його дружини.

Людмила Переведенцева
Людмила Переведенцева

Людмила Переведенцева, мама Марини Порошенко, померла через ускладнення від коронавірусу. Про хворобу тещі розповів лідер “Європейської солідарності” під час ефіру програми “Свобода слова з Савіком Шустером”.

Тоді п’ятий президент України поділився з усіма подробицями хвороби його тещі і зауважив, що його не цікавить статистика хвороби у Німеччині чи Буркіна-Фасо. На той час у мами Марини була важка форма перебігу хвороби і за кілька днів до смерті Людмила Переведенцева втратила свідомість.

Батько Марини Порошенко помер наприкінці літа теж через коронавірусну хворобу. Про перебіг захворювання у нього не було відомо.

У вересні сам народний депутат і його донька перехворіли на коронавірус. При цьому Петру Порошенку знадобилася госпітпалізація і він важко переніс хворобу. А от його донька проходила лікування вдома і перехворіла у легкій формі.

Наразі відомо і про те, що нинішній президент україни захворів на коронавірус. За словами дружини, він почувається добре і знаходиться на самоізоляції.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.