Ольга Фреймут отримала жорстку відповідь після конфлікту з Катериною Кухар

Учасниця «Танців з зірками» Ольга Фреймут знову опинилася в центрі скандалу. Цього разу екс-ведуча отримала різку відповідь від судді проекту Катерини Кухар.

Ольга Фреймут в черговий раз не стрималася. Суддя проекту Катерини Кухар назвала танець ведучої «довічним ув’язненням». Після цього Ольга Фреймут накинулася на хореографа зі звинуваченням і заявила що «сьогодні замість того, щоб судити краще б сходила до церкви і покаялася».

На що хореограф відповіла, піде туди лише разом з Фреймут і в свою чергу запропонувала їй звернутися до психіатра.

Таким чином екс-ведуча, яка, як ми пам’ятаємо з проекту «Ревізор», любить усіх критикувати, опинилася у схожій ситуації. Даний епізод показав, що ведуча не сприймає критику на свою адресу.

На цьому конфлікти Ольги Фреймут не закінчилися. Наступний конфлікт стався з колегою по цеху Машою Єфросиніною. Вони разом вели передачу «Підйом» на «Новому каналі».

Пізніше у інстаграм-каналі балерини прихильники розділилися на два табори. Одні підтримали Кухар, а інші стали на бік Фреймут. Єдине в чому ці табори зійшлися, що характер у обох нестерпний.

Ось що думають підписники щодо цієї ситуації
Ось що думають підписники щодо цієї ситуації

Окрім суперечок, викликаних конфліктом між Ольгою Фреймут і Катериною Кухар, багато хто з прихильників балерини у коментарях привітав її з річницею весілля і засипав її компліментами.

 

 

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.