У Черкасах молода жінка, яку не пустили у пологовий будинок через коронавірус, народила під деревом: деталі

Жінка народила немовля на землі під зачиненими дверима медичного закладу. Бо мала позитивний тест на коронавірус.

У Черкасах хвора на коронавірус жінка народжувала на землі біля дерева під зачиненою на замок обласною лікарнею. Медики з лікарні вийшли до породіллі аж за півгодини.

Дитину Євгенії Кіркичі довелося приймати її чоловікові Олександрові, йдеться в сюжеті ТСН.

Подружжя мріяло про партнерські пологи, але точно не про такі. Як розповів Олександр, народжувати жінка мала в іншому закладі, але оскільки в неї був COVID-19, довелося везти жінку в обласну лікарню, яка приймає пацієнтів з коронавірусом. Перейми у дружини почалися вночі.

Однак двері в обласній лікарні ніхто для породіллі з небезпечним діагнозом не відчинив. Олександр тричі бігав до приймального відділення, проте це було безрезультатно.

Дружина народила дівчинку під вишнею на куртці чоловіка, на якій досі є сліди плаценти. Олександр пологи почав приймати сам, потім приїхала з дому і допомогла лікарка, якій по дорозі до медичного закладу зателефонував чоловік.

Тільки коли пологи закінчилися, двері лікарні відчинилися й до мами і дитини підійшов медперсонал.

Чоловік обурюється, що бригада вийшла до них з інвалідним візком. Тим часом як дружина не могла сісти, бо була в приспущених штанях з немовлям руках, і не перерізаною плацентою. Врешті привезли зламану каталку і перерізали пуповину вже в пологовому залі.

Чоловік розповів, що всі працівники медичного закладу були дуже повільні, крім лікарки з іншої лікарні, яка мала б приймати пологи, якби не коронавірус, і приїхала на прохання Олександра.

В обласній лікарні таку поведінку медичного персоналу пояснили… помилками самої породіллі і її чоловіка.

Вони кажуть, що жінці треба було викликати швидку. Також майбутній батько пішов до загального приймального відділення, а треба було в перинатальне.

Заступниця головного лікаря обласної лікарні Наталія Лакуста пояснила затримку персоналу тим, що лікарям потрібно було багато часу, щоб одягнути захисні костюми. У лікарні також пообіцяли провести службове розслідування по цьому факту.

Як стверджує чоловік породіллі, вони вдягалися і виходили близько півгодини.

На щастя, дівчинка в таких екстремальних умовах, коли надворі було всього 5 градусів тепла, народилася здоровою.

Мати дитини жартує, що це була така перевірка для її чоловіка, з якою він впорався на відмінно.

Схожі статті

Від кохання до ненависті один крок: чому Єфросиніна ворогує з Горбуновим, Кондратюк з Козловським та інші

В українському шоу-бізнесі часто виникають непорозуміння між зірками, серед них опинились: Ольга Фреймут та Сергій Притула, Віталій Козловський та Ігор Кондратюк, Маша Єфросиніна та Юрій Горбунов.

Мозгова з каре, Білик з довгим рудим волоссям: як виглядали українські зірки 25 років тому-легенди естради

Ірина Білик оприлюднила ретро-фото, на якій позувала з молодою Оленою Мозговою та її знаменитим батьком – композитором та музикантом Миколою Мозговим. Тепер усі гадають, який це рік?

“Тиждень в реанімації”: В’ячеслав Узелков розповів про свою хворобу і тимчасову втрату пам’яті

В'ячеслав Узелков вперше вийшов на зв'язок після кількох операцій та тривалого перебування в реанімації. Раніше чоловіку діагностували тромб у серці, тромб в аорті та гангрену ноги.

Чому Лілія Ребрик, якщо її батьки Тодорюк, а чоловік – Дикий: особливий секрет знаменитості вийшов назовні

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик публічно розповіла, чому обрала доволі посереднє прізвище для свого сценічного імені, якщо мала на вибір інші круті варіанти.

Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.

Хтось віддає, а хтось забирає собі: Як Володимир Остапчук та Олександр Волошин ділили майно із ексдружинами

Розлучення зіркових пар завжди привертають до себе увагу користувачів мережі. Інколи вони перетворюються на публічний скандал, особливо, коли тема починає стосуватись поділу майна.