Ніяка вона не Квіткова: ось яке прізвище переможниця “Холостяка-9” змінила багато років тому в паспорті

Відомо, що багато українських зірок мають не справжні імена та прізвище, а беруть псевдоніми, щоб краще запам'ятатися публіці. Переможниця "Холостяка-9" Даша по паспорту теж ніяка не Квіткова.

Свою популярність, шанувальників та кількість підписників в Instagram здобула завдяки участі в шоу про кохання “Холостяк-9”. Всі раділи за зіркове подружжя, адже вони стали одними з небагатьох, кому вдалося побудувати стосунки після проєкту.

Даша Квіткова

Проте щасливе любовна історія, на жаль, закінчилася. Даша Квіткова та Микита Добринін в січні 2023 року заявили, що розлучаються. Це було спільне рішення, проте першою розмову почала саме Даша. У пари є син Лев, який з’явився на світ у 2021 році.

Які прізвище має Даша Квіткова по паспорту?

Народилася дівчина 9 липня 1998 року. Справжнє прізвище Даші ніяка не Квіткова, а Матюніна. Вона відверто зізналася, що соромилася свого походження і ніяк його не сприймала, а тому вирішила придумати псевдонім “Квіткова”.

Проте у 2020 році Даша вийшла заміж за Микиту Добриніна та взяла його прізвище “Вакулович”, адже справжнє ім’я її колишнього чоловіка Влад Вакулович.

Даша Квіткова та Микита Добринін

У 2019 році взяла участь в проєкті на СТБ “Холостяк-9”. Спочатку Даша здалася Микиті нещирою у своїх почуттях, словах, діях. Але вирішив дати їй шанс та залишити в шоу і не помилився. Дівчина змогла довести, що мала справжню та сильну любов до холостяка, а тому у фіналі Добринін зробив вибір на її користь.

Зараз Даша Квіткова активно веде свій блог в Instagram, подорожує, виховує сина та ділиться красивими світлинами зі свого життя.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.