Алла Пугачова вперше прокоментувала пограбування її розкішного маєтку в Ізраїлі: “Мене і Макса жаліли”

Легенда російської естради Алла Пугачова, яка минулого року підтримала Україну, прокоментували чутки про її пограбування, а також важку хворобу.

Після переїзду Алли Пугачової та Максима Галкіна до Ізраїлю, у зірок склалися дуже непрості стосунки з російською пресою, які і до цього були напруженими. За минулий рік шанувальники творчості артистки почули безліч вигадок про її стан справ за кордоном.

Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми
Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми

Здебільшого журналісти намагалися виставити все так, ніби легенда російської естради в еміграції страждає, не справляється і має серйозні фінансові негаразди. Ба більше, Максиму Галкіну навіть довелося спростовувати інформацію щодо його арешту.

А не так давно в мережі з’явилася нова фейкова новина. На цей раз постаралася одіозна Олена Жигалова, яка заявила, нібито Аллу Борисівну в Ізраїлі пограбували.

Алла Пугачова прокоментувала пограбування її маєтку в Ізраїлі

Так, нещодавно співачка дала ексклюзивний коментар щодо останніх новин, і заявила, що, по-перше, не важко хвора, а по-друге, її не грабували, а її маєток знаходиться навіть не в Кесарії. Однак, до нового фейку артистка ставиться дуже спокійно, розуміючи мотиви авторів.

“Коли читаєш, що твій розкішний будинок, палац, пограбували в Кесарії, то починаєш уже замислюватися, чи гаразд із головою у тих, хто це все вигадує. По-перше, я не в Кесарії живу. По-друге, ніхто нас не грабував. По-третє, ніхто нас ніякого громадянства не позбавляє. Можливо, вони просто хочуть, щоб мене і Макса жаліли, ось вони і намагаються. Ще й гроші за це отримують”, — зізналась героїня нашої статті.

Натомість гуморист, який зазвичай займається усуненням дезінформації щодо його родини, не став ніяким чином займатися черговим штучним скандалом.

Схожі статті

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.