Покинутий Мішиною Еллерт після еміграції в США не може знайти нову дівчину: “Вродливих американок не існує”

Знаменитий український комік та переможець першого сезону реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт вразив зізнанням стосовно життя в Сполучених Штатах.

На початку минулого року Олександр Еллерт востаннє сказав, що хоча повернути стосунки з Ксенією Мішиною. Через декілька місяців стало відомо про еміграцію чоловіка. Примітно, що Еллерт не став уточнювати, чи назавжди покидає Україну, або ж планує повернутися. Однак час минає, а гуморист продовжує знаходитися за океаном.

Олександр Еллерт не може знайти нову дівчину

Олександр Еллерт показав на кого проміняв Ксенію Мішину
Олександр Еллерт не може знайти нову дівчину

Ба більше, досі він не вступив у нові романтичні стосунки. І нещодавно з’явилося пояснення від коміка щодо його самотності. Виявляється, в Штатах набагато менше вродливих дівчат, за його думкою.

Зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на який постав з квітами, а в дописі заявив, що не дивлячись на постійну критику від українок, вони все одно залишаються найвродливішими.

Нагадуємо, що історія стосунків Олександра та Ксенії розпочалася у першому сезоні шоу “Холостячка”. Пара була разом близько року після закінчення зйомок, але пережила важке розставання. Першу кризу глядачі помітили, коли Ксенія знаходилася на зйомках в Хорватії, видалила всі спільні фотографії з коханим та відписалася від нього в Instagram. Однак тоді пара не визнала, що має якісь проблеми.

А вже через місяць стало відомо, що молоді люди дійсно розірвали стосунки. Втім, комік не припиняв залицятися до акторки і намагатися повернути її. Така ситуація також зберігалася досить довго, аж поки не почалася війна. Наприкінці лютого вони зустрілися востаннє.

На даний момент Ксенія разом з сином проживає в Києві і просить більше не асоціювати її з колишнім бойфрендом.

Схожі статті

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.

“Намагаюся не спілкуватися”: вагітна Джамала повідомила, що розірвала багаторічні стосунки і назвала причину

Знаменита українська співачка Джамала дала ексклюзивний коментар на рахунок своїх рідних з Криму, з якими вона намагається на даний момент не спілкуватися. В чому причина?

Чому всі так дивуються? Блогер розкрив неприємні деталі роману Сергія Танчинця з піарщицею “Без обмежень”

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинця підігріває чутки про роман зі своєю піарщицею. А поки що всі дружно обговорюють, блогер Богдан Беспалов видав порцію неприємних подробиць.

Багатодітна сім’я: кохана Святослава Вакарчука та матір його спадкоємців показала третю дитину – це дівчинка

Знаменита українська продюсерка Євгенія Яцута, як виявилося, має дочку від попередніх стосунків. У якому складі насправді проживає сім'я Святослава Вакарчука?

Замість Налчаджиоглу: Лілія Реус знову вирушила на відпочинок – стало відомо, хто склав їй компанію

Колишня дружина Мурата Налчаджиоглу українська візажистка Лілія Реус вирушила на відпочинок, де на неї чекали найближчі та рідні люди. Про турецького бізнесмена забула назавжди.