Рейтинг найкращих пар ведучих Нового каналу: Нікітюк і Притула, Горбунов і Єфросиніна, Педан і Фреймут

Новий канал – один із найпопулярніших телеканалів країни. Багато ведучих завдяки шансу роботи в проєктах каналу отримали свою першу популярність, успіх та визнання.

На програмах Нового каналу ми прокидалися зранку, сміялися, дізнавалися корисну інформацію та проводили своє дозвілля. Розглянемо зіркові пари ведучих, які стали улюбленцями мільйонів українців.

Леся Нікітюк і Сергій Притула

Цей зірковий тандем точно не залишив без уваги жодного поціновувача якісних жартів, різноманітного гумору та звичайного легкого спілкування.

Співпраця Лесі Нікітюк та Сергія Притули розпочалася у 2018 році, коли дівчина прийшла працювати ведучою на програму “Хто зверху?”, замінивши Катерину Варнаву.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк

Саме у сьомому сезоні шоу глядачі змогли побачити спільну роботу Притули та Нікітюк. Ця пара телеведучих стала однією з найулюбленіших на Новому каналі. Разом вони досягали успіху й робили непогані рейтинги.

Юрій Горбунов і Маша Єфросиніна

Легендами телеканалу сміливо можна назвати Юрія Горбунова та Машу Єфросиніну. Свою любов серед глядачів змогли завоювати завдяки роботі в ранковому розважальному шоу “Підйом”.

Юрій Горбунов та Маша Єфросиніна

Вони були найпершими ведучими проєкту. Перша трансляція відбулася у 1999 році. Своєю харизмою, вмінню розвесели, спілкуватися зі своєю аудиторію вони довго тримали лідерські позиції серед улюблених пар ведучих.

Олександр Педан і Ольга Фреймут

Тандем цієї пари був не в одному проєкті Нового каналу. Вперше разом Олександра Педана та Ольгу Фреймут глядачі побачили в ранковому шоу “Підйом” у 2008 році, проте працювали не самі. Їх колегою став Сергій Притула.

Олександр Педан та Ольга Фреймут разом з Сергієм Притулою
Олександр Педан та Ольга Фреймут разом з Сергієм Притулою

Це тріо дуже подобалося глядачам. Було все. Легкість та комфорт у спілкуванні, гумор та розваги, цікава й пізнавальна інформація. Наступними телепроєктами були “КабіоЛіто” та “Хто зверху?”, де Олександра Педан взяв роль справедливого пана судді, який вирішував долю, хто переміг у шоу. А ведучими та капітанами команд стали Сергій Притула та Ольга Фреймут.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.