Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком: одна з них тепер з ним одружена

Відома українська телеведуча Марічка Падалко розповіла багато цікавих деталей про її стосунки з чоловіком. Одна з найприголомшливих — його побачення з Лідією Таран.

Неодноразово Марічка Падалко розповідала, що коли почала зустрічатися з Єгором Соболєвим вони обидва не були вільними людьми. Однак ведуча була впевнена щодо стосунків з Народним депутатом України далеко не одразу, а тому спочатку відправила на побачення з ним Лідію Таран, щоб вона побачила чоловіка, поспілкувалися і поділилася своїми враженнями з подругою. Ведуча побачилася з Єгором і можна сказати, що зробила свій внесок у щастя подруги.

Марічка Падалко заявила, що Лідія Таран ходила на побачення з її чоловіком
Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком

Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком

Марічка зізналася про це на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, чим дуже здивувала аудиторію. Втім, ідея ходила на побачення не тільки з Єгором, але і з іншими потенційними бойфрендами журналістки.

Марічка Падалко з чоловіком
Лідія Таран і Марічка Падалко зустрічались з одним і тим самим чоловіком

Примітно, що сама Лідія Таран ніколи не була заміжньою, а єдиний обранець журналістки, про якого відомо пресі — це Андрій Доманський. Саме від нього Лідія народила свою єдину дочку Василину. Зараз екс-пара навіть не спілкується.

Зараз Марічка Падалко і Єгор Соболєв виховують трьох спільних дітей. Також у політика є донька від попередніх стосунків. Після початку повномасштабної війни Єгор пішов захищати Україну, а тому родині дуже важко. Кожна зустріч з головою сім’ї приносить сльози щастя та радість, яка закінчується через декілька днів, коли відпустка закінчується.

Тим часом діти Марічки Падалко у перші місяці війни були евакуйовані, але потім родина повернулася до Києва.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.