Продумано: Аліна Гросу переклала свої пісні на українську за допомогою фанатів – влаштувала конкурс

Аліна Гросу – популярна українська виконавиця різних пісень. Нещодавно поділилася результатами конкурсу, який проводила для своїх фанів. Всі деталі в статті.

Так, на своїй сторінці в Instagram Аліна Гросу оголосила результати свого конкурсу на найкращий переклад пісні “АБРАКАДАБРА”. Зірка зазначила, що її шанувальники дуже талановиті й вона не очікувала такої кількості цікавих варіантів.

Зірка прийняла рішення, що ознайомиться з кожною пропозицією перекладу пісні, але зараз зі своєю командою хоче нагородити двох учасників конкурсу, адже не знайшли 100% варіанту перекладу. Аліна вирішила зробити мікс одразу трьох текстів, один із яких її. Щиро сподівається, що зможе вразити своїх фанів народженням нового хіта.

На світлині Аліна Гросу показала себе у вишуканій, чорній, приталеній сукні з вирізом на декольте. Доповнила шикарний образ довгими чорними рукавицями та підкрученими кучерями на голові. Давно підписники не бачили такого стильного лука у своєї улюблениці.

Нагадаємо, що із самого дитинства маленька дівчинка пробивала свій шлях у світ українського шоу-бізнесу. Учасниця масштабних конкурсів “Пісня року” та “Дитяче Євробачення”.

З 2017 року повністю змінила свій напрямок в музиці й стала випускати більше танцювальних треків. Успіх та популярність не забарилися. Згодом відеокліпи на сингли зірки стали набирати мільйони переглядів на YouTube.

Продовжує свою творчу діяльність, а от за власне особисте життя після стосунків з Романом Полянським вирішила ділитися менше. Артистка зазначила, що виставляти свої відносини на показ було величезною помилкою. Але віримо, що зірка знову зможе зустріти своє справжнє щастя.

Схожі статті

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?